Bose QuietComfort 35 II langattomat vastamelukuulokkeet, Hopea


Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on erinomainen taustaäänien poisto. Hiljaisuus on hiljaisempaa. Musiikki kuulostaa paremmalle kuin koskaan.

Bose QuietComfort 35 II poistaa taustaäänet

Langattomiin QuietComfort 35 II -kuulokkeisiin on suunniteltu huippuluokan melunvaimennus. Nyt ne ovat entistäkin paremmat, sillä toimintopainikkeella voit valita yhden kolmesta melunvaimennustasosta. Taustaäänien poisto tekee hiljaisuudesta hiljaisempaa ja saa musiikin kuulostamaan paremmalta kuin koskaan.

Langattomat QuietComfort 35 II -kuulokkeet

Monitoimipainikkeella voit myös aktivoida puhelimen virtuaaliavustajan, esimerkiksi Applen Sirin tai Google Assistantin. Yhdistä kuulokkeet eri laitteisiin Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitoksen avulla. Äänikehotteet auttavat yhteyden määrittämisessä.

Huippuluokan äänentoisto ja häiriöttömät puhelut

Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Taustaääniä poistava kaksoismikrofonijärjestelmä takaa selkeät puhelut myös meluisassa ympäristössä. QC 35 II -kuulokkeiden akussa on yhdellä latauksella virtaa jopa 20 tunnin kuunteluun.

Kevyet ja mukavat

Laadukkaista materiaaleista valmistetut kuulokkeet ovat myös kevyet ja tuntuvat miellyttäviltä jokapäiväisessä käytössä. Bose® Connect -sovelluksella voi lisäksi hallita yhdistettyjä laitteita, käyttää lisäasetuksia ja päivittää laiteohjelmiston. Onko akkusi vähissä? Mukana tulevan virtajohdon ansiosta voit jatkaa musiikin kuuntelua latauksen aikana.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
180 mm
Leveys
170 mm
Syvyys
81 mm
Paino
31 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto 20 tuntia, äänijohdolla 40 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella 2,5 tuntia käyttöaikaa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
QC35 II langattomat vastamelukuulokkeet, USB-latausjohto, äänijohto, suojakotelo
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/over_ear_headphones/quietcomfort-35-wireless-ii.html#v=qc35_ii_black
  • 9,12 €/kk 36 kk
  • 13,68 €/kk 24 kk
  • 27,36 €/kk 12 kk