Apple AirPods langattomat kuulokkeet

Ota Apple AirPods -kuulokkeet kotelosta, ja ne ovat heti valmiina käytettäväksi kaikkien laitteidesi kanssa. Laita ne korviisi, ja ne löytävät yhteyden välittömästi. Kun puhut niihin, äänesi kuuluu selkeästi. Voimmeko esitellä: AirPodit.

Apple AirPods -kuulokkeet tietävät milloin kuuntelet

Täysin langattomat AirPodit kytkeytyvät päälle ja ovat aina yhteydessä. Ota ne käyttöön yhdellä napautuksella. AirPodit havaitsevat kun ne ovat korvissasi. Ja kun otat ne pois, ne lopettavat musiikin toiston ja jatkavat vasta kun laitat kummankin kuulokkeen takaisin korvillesi.

Mitä siru tekee kuulokkeissa? Vaikka mitä.

Kaikki mihin AirPodit pystyvät, on Applen W1-sirun ansiota. W1-siru tuottaa tehokkaan langattoman yhteyden ja entistä paremman äänen. Kuulokkeissa on mukana Siri, jonka aktivoit kaksoisnapauttamalla toista AirPodia. Eikä edes iPhonea tarvitse kaivaa taskustasi.

Koko päivä kuunteluaikaa. Ja koko yö.

Mukana kulkeva latauskotelo tarjoaa kaikkiaan 24 tuntia käyttöaikaa. Yhdellä latauksella AirPodit tarjoavat jopa 5 tunnin kuunteluajan. Tarvitsetko pikalatausta? 15 minuuttia latauskotelossa riittää antamaan sinulle 3 tuntia kuunteluaikaa.

Automaattisesti Apple-yhteensopiva

AirPodit muodostavat automaattisesti yhteyden kaikkien Apple-laitteidesi kanssa. Ne yhdistyvät samanaikaisesti iPhoneen ja Apple Watchiin, joten ääni vaihtuu hetkessä laitteesta toiseen. Kuunteletko musiikkia Macilla tai iPadilla? Valitse vain AirPodit ja annat musiikin soida.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
40.5 mm
Leveys
18 mm
Syvyys
16.5 mm
Paino
4 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone ja iPad -mallit, joissa iOS10 tai uudempi. Apple Watch -mallit, joissa watchOS3 tai uudempi. Mac-mallit, joissa macOS Sierra tai uudempi.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Latauskotelo: paino 38 g, mitat 44,3 x 21,3 x 53,5 mm
Myyntipaketin sisältö
Apple AirPods langattomat kuulokkeet, latauskotelo, Lightning-USB-kaapeli
Tuotemerkki
Apple
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
MMEF2ZM/A
Valmistajan tuotesivu
  • 4,96 €/kk 36 kk
  • 7,44 €/kk 24 kk
  • 14,88 €/kk 12 kk