Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet ja langaton latauskotelo

Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat kokonaan uudentyyppiset in-ear-kuulokkeet. Säädettävä istuvuus mahdollistaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tunnet korvissasi vain musiikin, et kuulokkeitasi.

Apple AirPods Pro -kuulokkeet taltuttavat taustamelun

Nauti upeasta äänenlaadusta. Apple AirPods Pro -kuulokkeissa on adaptiivinen taajuuskorjaus ja korvasi muotoihin mukautuva taustamelun vaimennus. Kuulokkeet tunnistavat ympäristön äänet ja tuottavat vastaavan määrän vastamelua. Vastamelua säädetään jopa 200 kertaa sekunnissa ja uppoudut täysillä musiikkiin, äänikirjoihin, podcasteihin sekä puheluihin.

Läpikuukelmistilassa kuulet mitä ympärillä tapahtuu

Mitä ympärillä tapahtuu? Painamalla kuulokevarren painalluksen tunnistinta vaihdat aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulemistilan välillä. Läpikuulemistilassa ulkopuoliset äänet kuulostavat ja tuntuvat luonnollisille. Keskustelet ympärilläsi olevien kanssa ilman että riisut Apple AirPods Pro -kuulokkeita korvistasi.

Apple AirPods Pro -kuulokkeet kokoaan mahtavammalla sirulla

Kompaktista koostaan huolimatta Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat täynnä tekniikkaa. Kuulokkeet on rakennettu Applen oman SiP-järjestelmän pohjalle ja niissä on H1-siru, joka toimii käyttövoimana kaikelle äänentoistolle Siriin saakka. H1-siru mahdollistaa reaaliaikaisen taustamelun vaimennuksen. Kuulokkeiden komponenttien sijoittelu perustuu ihmiskorvan muotoon sekä käyttömukavuuteen.

Lataa langattomasti, kuuntele huolettomasti

Hien- ja vedenkestävät Apple AirPods Pro -kuulokkeet pysyvät vauhdissasi. Kuulokkeet soivat yhdellä latauksella 4,5 tuntia ja viiden minuutin pikalatauksella saat tunnin lisää kuunteluaikaa. Langaton latauskotelo tarjoaa yli 24 tuntia käyttöaikaa ja pitää sinut sekä AirPods Pro -kuulokkeet liikkeessä. Latauskotelo on yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien langattomien latausalustojen kanssa.

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
H1-pohjainen SiP (System in Package)

Mitat ja paino

Korkeus
30.9 mm
Leveys
21.8 mm
Syvyys
24 mm
Paino
5.4 g

Akku

Akun ominaisuudet
4,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella, latauskotelolla yli 24 tuntia kuunteluaikaa tai 18 tuntia puheaikaa, noin 5 minuutin pikalataus tarjoaa noin tunnin kuunteluaikaa tai noin tunnin puheaikaa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Yhteensopivuus

Liittimet
Latauskotelossa Lightning-liitin
Yhteensopivuus
iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio, iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio, Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio, Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio, Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
AirPods Pro -kuulokkeet, langaton latauskotelo, silikonitulpat (kolme kokoa) Lightning-USB-C -kaapeli, dokumentaatio
Tuotemerkki
Apple
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
MWP22ZM/A
EAN-koodi
190199247000
Valmistajan tuotesivu
https://www.apple.com/fi/airpods-pro/
Kestävyyden lisätiedot
Hien- ja vedenkestävä IPX4-luokituksen mukaisesti: suojattu vesiroiskeilta.
  • 6,90 €/kk 36 kk
  • 10,35 €/kk 24 kk
  • 20,70 €/kk 12 kk

Täydennä laitettasi näillä:

Celly Aircase -suojakotelo Apple AirPods Pro -kuulokkeille

Täydellisesti istuva silikonisuojus pitää pölyn ja kolhut loitolla Apple AirPods Pro -latauskotelostasi.

14,00

Katso lisää