Apple AirPods -nappikuulokkeet ja langaton latauskotelo

Apple AirPods -kuulokkeet nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen toiselle tasolle. Ne tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut. Käytä AirPodeja yhdessä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun otat ne latauskotelosta. Mukana langattomasti ladattava latauskotelo.

Ota Apple AirPods -kuulokkeet helposti käyttöösi

Apple AirPods -kuulokkeiden käyttöönotto on helppoa. Vain yksi napautus ja AirPodit toimivat kuin taikaiskusta. Ne ovat automaattisesti päällä ja aina yhteydessä. AirPodit jopa havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi. Kun otat ne pois, toiminta keskeytyy.

Kysy Siriltä

Säädä äänenvoimakkuutta, vaihda kappaletta, soita puhelu tai kysy reittiohjeita. Sano vain ”He Siri” ja esitä pyyntösi. Voit valita vapaasti, käytätkö vain yhtä AirPod-kuuloketta vai molempia. Kuunnellessasi musiikkia tai podcasteja, voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella.

Langattomasti ladattava latauskotelo

Lataa AirPodit nopeasti ja helposti langattomalla latauskotelolla. Laske kotelo Qi-yhteensopivalle latausmatolle ja lataus käynnistyy. Näet kotelon etupuolella olevasta LED-valosta, että AirPodit latautuvat. Kun sinulla ei ole käytettävissä latausmattoa, voit ladata latauskotelon Lightning-portin avulla.

Pikaladattavat Apple AirPods -kuulokkeet

Yhdellä latauksella Apple Airpods -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella 5 tuntia ja tarjoavat puheaikaa 3 tuntia. Latauskotelo tarjoaa 24 tunnin edestä virtaa. Kaipaatko pikalatausta? 15 minuutin pikalatauksella saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai pari tuntia puheaikaa.

Apple AirPodit tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut

Apple AirPods -kuulokkeiden voimanlähteenä toimii Applen H1-kuulokesiru. Kuulokkeet havaitsevat milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista AirPod-kuuloketta, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. AirPodit tietävät milloin kuuntelet ja milloin puhut. Kuulokkeiden mikrofonit suodattavat ympäristön melun ja tuo äänesi kuuluviin.

Tekniset tiedot

Akku

Akun ominaisuudet
AirPodit langattomalla latauskotelolla: yli 24 tuntia kuunteluaikaa, jopa 18 tuntia puheaikaa. Airpodit (yksi lataus): jopa 5 tuntia kuunteluaikaa, jopa 3 tuntia puheaikaa. 15 minuuttin pikalatauksella jopa 3 tuntia kuunteluaikaa tai 2 tuntia puheaikaa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
AirPodit: Bluetooth, Latauskotelo: Qi-yhteensopiva langaton lataus tai Lightning-liitin
Yhteensopivuus
Apple iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit, joissa on iOS 12.2. tai uudempi. Apple Watch -mallit, joissa on watchOS 5.2 tai uudempi. Mac-mallit, joissa on macOS 10.14.4 tai uudempi. Apple TV -mallit, joissa tvOS 12.2 tai uudempi.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Apple AirPods -kuulokkeet, langaton latauskotelo, Lightning-USB -kaapeli
Tuotemerkki
Apple
Valmistajan tuotekoodi
MRXJ2ZM/A
EAN-koodi
190198764829
Valmistajan tuotesivu
https://www.apple.com/fi/shop/product/MRXJ2/airpodit-ja-langaton-latauskotelo
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk

Täydennä laitettasi näillä:

Celly Aircase -suojakotelo Apple Airpods -kuulokkeille

Suojele Airpodejasi tyylillä. Suojakotelo kuulokkeiden latauskotelolle. Mukana myös sporttiset korvasovitteet.

14,00

Katso lisää