Anker PowerPort+ 6 -pikalaturi 6xUSB

Anker PowerPort+ 6 -pikalaturissa on kuusi USB-porttia. Lataa kuutta USB-laitetta yhtä aikaa. Tuki myös Quick Charge 3.0 -pikalataukselle.

Anker PowerPort+ 6 -pikalaturi kuudella USB-portilla

Lataa kaikki laitteet yhtä aikaa. Tyylikkäästä harjatusta metallista valmistetussa etulevystä löydät Quick Charge 3.0 -pikalatausportin sekä viisi PowerIQ-porttia, jotka pumppaavat maksimissaan 2,4A -virtaa kuuteen laiteeseen yhtä aikaa, nopeasti ja turvallisesti.

Quick Charge 3.0 -pikalataus

Yksi latausporteista on varustettu tehokkaalla Quick Charge 3.0 -pikalatauksella. Se on laskujen mukaan jopa 38 % tehokkaampi kuin aikaisempi QC 2.0 -standardi. Lataa Quick Charge 3.0 -yhteensopivan laitteen akunvaraus 80 %:iin jopa 35 minuutissa. Varmistathan yhteensopivuuden laitteesi valmistajalta. Pikalaturin muut UBS-portit tukevat Ankerin patentoimia PowerIQ- ja VoltageBoost -latausteknologioita.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
78 mm
Paino
223 g

Yhteensopivuus

Liittimet
6 kpl USB-portteja
Yhteensopivuus
Yhdessä portissa Quick Charge 3.0 -pikalataus. Muissa porteissa PowerIQ ja VoltageBoost-yhteensopivuus.

Muut tiedot

Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk

49,00