Anker PowerPort+ -pikalaturi

Ankerin PowerPort+ -pikalaturi lataa laitteesi pikana, QuickCharge 3.0- ja PowerIQ-standardien mukaisesti. Pienikokoinen laturi kulkee näppärästi mukana.

Anker PowerPort+ -pikalaturi

Jos puhelimen akku vetelee viimeisiään, eikä aikaa ole yhtään ylimääräistä, Ankerin PowerPort+ -pikalaturi pelastaa. Pienikokoinen ja tehokas pikalaturi lataa puhelimesi pikalatauksella. Se tukee Qualcommin QuickCharge 3.0-, Power IQ- sekä VoltageBoost-teknologioita, eli laturi takaa laitteellesi taatusti nopeimman mahdollisen latauksen. Tällä lataat puhelimeesi 80 % varauksen jopa 35 minuutissa, puhelinmallista riippuen. Varmistathan yhteensopivuuden puhelimesi valmistajalta.

Turvallinen matkakumppani

Kun pikalaturi on näin pieni, se kulkee mukavasti vaikka käsimatkatavaroissa. Anker PowerPort+ -pikalaturissa on MultiProtect-turvajärjestelmä, eli laturin ylijännitesuoja, oikosulkusuoja sekä kehittyneet turvallisuusominaisuudet pitävät sinut ja laitteesi turvassa, missä ikinä sitten lataatkin.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
93 mm
Leveys
47 mm
Syvyys
26 mm
Paino
67 g

Yhteensopivuus

Liittimet
1 kpl USB-portti
Yhteensopivuus
Quick Charge 3.0, PowerIQ, VoltageBoost

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Output Quick Charge 3.0 -latauksella: 3,6-6,5 V/3A, 6,5-9 V/2A, 9-12 V/1,5A ja PowerIQ-latauksella 5V/2,4A
Myyntipaketin sisältö
Anker PowerPort+ -pikalaturi ja 0,9 metrin MicroUSB-latausjohto
Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk

24,00