Anker PowerLine+ USB-C/USB 3.0 punottu kaapeli 0,9m, punainen

Anker PowerLine+ USB-C on kaikki mitä lataus- ja tiedonsiirtokaapelilta toivot. Punottu kaapeli sopii kaikille USB-C -liittimellä varustetuille laitteille.

Anker PowerLine+ -latauskaapeli kestää rasitukset

Anker PowerLine+ on premium-tason latauskaapeli, joka kestää käytössä. Tyylikkäällä nailonpunoksella päällystetty latauskaapeli on läpäissyt vaativat rasituskokeet, joissa sen on pitänyt kestää yli 5000 taivutusta murtumatta. Latauskaapelin USB-C- ja USB-liittimissä on kovamuoviset vahvikkeet, jotka joustavat ja kestävät käytössä.

Optimoitu lataus ja nopea tiedonsiirto kaikkiin laitteisiin

Mittaa tällä sotkeutumattomalla latauskaapelilla on 0,9 metriä. Punotun latauskaapelin sisuksesta löytyvät data- ja virtakaapelit varmistavat, että kaapeli tarjoaa tehokkaimman mahdollisen latauksen mistä tahansa USB-lähteestä. Tiedonsiirto hoituu jopa 5 Gt/s -huippunopeudella, eli HD-elokuva ja 1000 musiikkikappaletta siirtyvät laitteesta toiseen jopa viidessä sekunnissa.

Sujauta latauskaapeli suojakoteloon

Anker PowerLine+ -kaapelin poikkeuksellinen vetolujuus on saatu aikaan kuituytimellä, kaksinkertaisella nailon-punoksella ja tarkalla laser-hitsauksella. PowerLine+ on tehty kestämään vääntämistä ja venyttämistä. Kääri Anker PowerLine+ vyyhdelle suojakoteloon säädettävän tarranauhakiinnityksen avulla. Kiinnitys helpottaa kuljetusta ja johdon pituuden säätöä, eivätkä ylimääräiset latauskaapelit loju pöydällä tai lattialla.

Anker PowerLine+ kaikille MicroUSB-laitteille

Anker PowerLine+ USB-C -latauskaapeli on yhteensopiva kaikkien USB-C-liittimellä varustettujen laitteiden kanssa. Tällä lataat mm. varavirtalähteet, Android-puhelimet ja -tabletit, MacBook-tietokoneet sekä Nintendo Switch-pelikonsolin. Varmistathan yhteensopivuuden laitteesi valmistajalta.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
900 mm
Paino
32 g

Yhteensopivuus

Liittimet
USB-C- ja USB 3.0 -liittimet
Yhteensopivuus
Kaikki USB Type C -liittimellä varustetut laitteet (mm. Apple MacBook -kannettavat, uudet Huawein ja LG:n älypuhelimet sekä tabletit).

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
0,9 metrin latauskaapeli, suojakotelo
Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk

19,00