Anker PowerLine+ Lightning punottu kaapeli 0,9 m, Harmaa

Anker PowerLine+ Lightning on kaikki mitä latauskaapelilta toivot. Punottu 0,9 m kaapeli iPhone-, iPad- ja iPod -malleille, joissa on Lightning-liitin.

Anker PowerLine+ -latauskaapeli kestää rasitukset

Anker PowerLine+ on premium-tason latauskaapeli, joka kestää käytössä. Tyylikkäällä nailonpunoksella päällystetty latauskaapeli on läpäissyt vaativat rasituskokeet, joissa sen on pitänyt kestää yli 5000 taivutusta murtumatta. Latauskaapelin Lightning- ja USB-liittimissä on kovamuoviset vahvikkeet, jotka joustavat ja kestävät käytössä.

Sujauta latauskaapeli suojakoteloon

Anker PowerLine+ -kaapelin poikkeuksellinen vetolujuus on saatu aikaan kuituytimellä, kaksinkertaisella nailon-punoksella ja tarkalla laser-hitsauksella. PowerLine+ on tehty kestämään, vääntämistä ja venyttämistä. Kääri Anker PowerLine+ vyyhdelle suojakoteloon säädettävän tarranauhakiinnityksen avulla. Kiinnitys helpottaa kuljetusta ja johdon pituuden säädön, eikä ylimääräiset latauskaapelit loju pöydällä tai lattialla.

Apple-yhteensopiva Lightning-latauskaapeli

Anker PowerLine+ Lightning on Apple-yhteensopiva latauskaapeli. Kaapeli on MFi-sertifoitu, joten voit ladata turvallisesti mitä tahansa Apple iPhone-, iPad- ja iPod-mallia, joissa on Lightning-latausliitin. Punotun latauskaapelin sisuksesta löytyvät data- ja virtakaapelit varmistavat, että latauskaapeli tarjoaa tehokkaimman mahdollisen latauksen mistä tahansa USB-lähteestä.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
900 mm
Paino
32 g

Yhteensopivuus

Liittimet
Lightining- ja USB-liitin
Yhteensopivuus
iPhone X / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6s / 6s Plus / 6 / 6 Plus / 5s / 5c / 5 iPad Air 2 / Air / Pro, iPad mini 2 / mini, iPad (4. sukupolvi), iPod nano (7. sukupolvi), iPod touch (5. sukupolvi).

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
0,9 metrin latauskaapeli, suojakotelo
Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk
EAN-koodi
848061050271

19,00