Anker PowerCore -varavirtalähde 26800 mAh

Anker PowerCare -varavirtalähde lataa puhelimesi jopa kuusi kertaa. Tämä kolossaalinen virtalähde vapauttaa sinut seinälaturista yli viikoksi!

PowerCore 26800 mAh tarjoaa varavirtaa viikoksi

Vielä ei ole varmaa, onko Anker PowerCore 26800 mAh kolossaalinen varavirtalähde vai kompakti voimalaitos. Joka tapauksessa sen avulla voit unohtaa verkkolatauksen yli viikoksi. Anker PowerCore -varavirtalähde lataa iPhone 6s:n kymmenen kertaa, Samsung Galaxy S7:n kuusi kertaa ja lähestulkoon kaikki tabletit useampaan kertaan. Varavirtalähteessä on kolme USB-porttia, joten voit ladata koko laitearsenaalisi yhtä aikaa.

Lataa varavirtalähde tuplasti nopeammin

Anker PowerCore 26800 -varavirtalähteessä on nerokkaasti kaksi MicroUSB-latausporttia. Niiden avulla lataat varavirtalähteen kaksi kertaa nopeammin. Lataa varavirtalähteen akku täyteen kuudessa tunnissa ja sinulla on varavirtaa jopa viikoksi.

Kestävä ja turvallinen PowerCore 26800 mAh

Varavirtalähde tukee Ankerin patentoimia PowerIQ- ja VoltageBoost -latausteknologioita, joten puhelimesi, tablettisi ja USB-laitteesi latautuvat optimaalisen nopeasti. Varavirtalähteen MultiProtect -turvajärjestelmän virtapiikkisuoja, lämpötilansäätö sekä monet muut kehittyneet suojausominaisuudet tekevät PowerCoresta täydellisen kumppanin puhelimellesi.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
175 mm
Leveys
78 mm
Syvyys
22 mm
Paino
490 g

Akku

Akkukapasiteetti
26800
Akun ominaisuudet
Lataa yleisimmät älypuhelimet kuusi kertaa, iPhone 6s -mallin jopa 10 kertaa ja Samsung Galaxy S7 -mallin 6 kertaa.

Yhteensopivuus

Liittimet
3 kpl USB-portteja

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Output: 5V/6A (max. 3A per portti). Input: 5V/4A microUSB (max. 2A per portti)
Myyntipaketin sisältö
Anker PowerCore 26800 -varavirtalähde, 2 kpl microUSB-latausjohtoa
Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk