Anker PowerCore+ Power Delivery -varavirtalähde 26800 mAh

Anker PowerCore+ -varavirtalähteellä sinulla on varavirtaa jopa viikoksi. Yksi markkinoiden isoimmista Quick Charge 3.0 -yhteensopivista virtalähteistä.

PowerCore 26800 mAh tarjoaa varavirtaa viikoksi

Vielä ei ole varmaa, onko Anker PowerCore+ 26800 mAh kolossaalinen varavirtalähde vai kompakti voimala. Joka tapauksessa sen avulla voit unohtaa verkkolatauksen yli viikoksi. Anker PowerCore+ -varavirtalähde lataa iPhonen jopa kymmenen kertaa, Samsung Galaxy S7:n kuusi kertaa ja lähes kaikki tabletit useampaan kertaan.

Lataa puhelimet, tabletit tai kannettavat

Varavirtalähteessä on kolme USB-porttia, joten voit ladata koko laitearsenaalisi yhtä aikaa. Yksi porteista on kompakti USB-C -portti Power Delivery -pikalatauksella. Sen avulla lataat puhelimet, tabletit ja uusimmat kannettavat tietokoneet. Liitä porttiin Lightning-USB-C -kaapeli ja lataat iPhone 8 -puhelimen hetkessä tai MacBook -kannettavan ollessasi tien päällä.

Tukee QuickCharge 3.0 -pikalatausta

PowerCore+ 26800 on yksi markkinoiden isoimmista varavirtalähteistä, joka tukee Qualcommin Quick Charge 3.0 -standardia. Lisäksi se tukee Ankerin patentoimia PowerIQ- ja VoltageBoost -latausteknologioita.

Kestävä ja turvallinen PowerCore+ 26800 mAh

Varavirtalähteessä on tyylikäs laserleikattu alumiinikotelo, mattapintainen ja pyöreä muotoilu. Ankerin varavirtalähteen MultiProtect -turvajärjestelmän virtapiikkisuoja, lämpötilansäätö sekä monet muut kehittyneet suojausominaisuudet tekevät PowerCore+:sta täydellisen kumppanin puhelimellesi.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

HUOM! USB-C lataus ei ole yhteensopiva HTC 10, HP Spectre and Dell XPS kannettavien tietokoneiden, eikä Lenovo ThinkPad 470s, ThinkPad X1 tablettien sekä Huawei MateBook hybridikoneen kanssa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
180 mm
Leveys
80 mm
Syvyys
24 mm
Paino
580 g

Akku

Akkukapasiteetti
26800
Akun ominaisuudet
Lataa yleisimmät älypuhelimet kuusi kertaa, iPhone 7 -mallin jopa 9 kertaa ja Samsung Galaxy S7 -mallin 6 kertaa.

Yhteensopivuus

Liittimet
3 kpl USB-portteja
Yhteensopivuus
USB-C Power Delivery (varmista yhteensopivuus laitteesi valmistajalta), PowerIQ, VoltageBoost

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Output: 2 USB (5V/3A) + 1 USB-C PD (5V=3A, 9V=3A, 12V=2,5A, 15V=2A, 20V=1,25A). Input: USB-C PD (5V=3A, 9V=3A)
Myyntipaketin sisältö
Anker PowerCore+ 26800 -varavirtalähde, MicroUSB-latausjohto, USB-C – USB-C -latausjohto, suojapussi
Tuotemerkki
Anker
Valmistajan takuu
18 kk
  • 3,44 €/kk 36 kk
  • 5,16 €/kk 24 kk
  • 10,32 €/kk 12 kk