Airthings Wave plus -radonmittari

Airthings Wave plus on älykäs radonmittari, joka mittaa monipuolisesti sisäilman laatua. Wave plus -mittari mittaa hiilidioksidia, ilmankosteutta, lämpötilaa sekä haitallisia VOC-yhdisteitä. Kotikäyttöön tarkoitettua radonmittaria käytät Android- ja Apple-yhteensopivalla sovelluksella.

Airthings Wave plus -radonmittari analysoi myös sisäilman laadun

Vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa, joten sisäilman mittauksella ja ilmanlaadun parantamisella vaikutamme terveyteemme. Airthings Wave plus -radonmittari analysoi sisäilman laadun monipuolisesti. Se mittaa radonin lisäksi hiilidioksidin, sisäilman haitalliset VOC-yhdisteet, ilmanpaineen, ilmankosteuden sekä lämpötilan.

Helppokäyttöinen radonmittari on Android- ja Apple-yhteensopiva

Airthings Wave plus näyttää sisäilman laadun pelkällä kädenheilautuksella. Mittarin kolmiasteista asteikkoa on helppo tulkita. Android- ja Apple-yhteensopivan radonmittarin tuloksia tarkastelet ilmaisen puhelinsovelluksen avulla. Airthings Wave plus -radonmittari on yhteensopiva Airthings HUB-, Amazon Alexa- ja IFTTT-järjestelmien kanssa.

Älykäs radonmittari Airthings Wave plus

Sisäilman radonia ei voi aistia mitenkään, vaan sen pitoisuus selviää ainoastaan mittaamalla. Airthings Wave plus on älykäs radonmittari, joka sopii jokaiseen kotiin ja jota on helppo käyttää. Wave plus tarjoaa suuntaa-antavat tulokset reaaliajassa, joten se tarjoaa reaaliaikaisen mielenrauhan.

Täyttää STUK:n mittausarja-arvot

Radonmittaukseen Wave-laitteen pitää olla päällä vähintään viikko, jotta saat radonpitoisuuden oikean keskiarvon. Mittauksen virhemarginaali on 10 % yhden viikon jälkeen ja enää 5 % kahden kuukauden jälkeen, mutta suuntaa-antavan lukeman saat jo yhdessä päivässä. Automaattisesti kalibroituva mittari täyttää viralliset STUK:n mittausaraja-arvot.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
36 mm
Paino
219 g

Akku

Akun ominaisuudet
2 kpl AA-paristoa, paristojen kesto Bluetooth-yhteydellä 16 kuukautta, SmartLinkillä 18 kuukautta.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android 6.0 tai uudempi, iOS 10 tai uudempi

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Radonin mittausalue 0-50 000 Bq/m³, ensimmäisen viikon aikana tarkkus on 10 % keskihajonnasta (mittaus 100 Bq/m³) ja kuukauden kuluttua tarkkuus nousee 5 %:iin (mittaus 100 Bq/m³).
Myyntipaketin sisältö
Airthings Wave plus -radonmittari, 2 kpl AA-paristoja, asennusruuvit, ohjeet
Tuotemerkki
Airthings
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
2910
EAN-koodi
7090031109301
Valmistajan tuotesivu
https://www.tatusuosittelee.fi/tuote/airthings-wave-plus-radonmittari/
Kestävyyden lisätiedot
Käyttö- ja säilytyslämpötila 4-40 °C, suhteellinen ilmankosteus max. 85 %.
  • 7,46 €/kk 36 kk
  • 11,19 €/kk 24 kk
  • 22,38 €/kk 12 kk