Airthings Wave Mini -ilmanlaatumittari

Airthings Wave Mini -ilmanlaatumittari on kooltaan pieni, mutta suuri vaikutuksiltaan. Se analysoi sisäilman laadun, VOC-yhdisteet, lämpötilan sekä ilmankosteuden. Selkeä mittari näyttää ilmanlaadun kolmiportaisella asteikolla. Ohjaa älykästä ja helppokäyttöistä mittaria mobiilisovelluksella.

Tyylikäs Airthings Wave Mini -ilmanlaatumittari

Tyylikkään ja pienikokoisen Airthings Wave Mini -mittarin sijoitat huomaamattomasti huoneeseen kuin huoneeseen. Ilmanlaatumittari analysoi sisäilman laatua ja ilmoittaa siitä selkeällä kolmiportaisella asteikolla. Heiluta vain kättäsi mittarin edessä ja ilmanlaatumittari ilmoittaa sisäilman laadun liikennevaloilla: hyvä, yli suositustason, vaarallinen taso.

Ohjaa puhelimellasi tai liitä osaksi älykotiasi

Airthings Wave Mini -mittarin liität osaksi älykotiasi, sillä ilmanlaatumittari on Google Assistant- sekä Alexa-yhteensopiva, tai liitä se osaksi Airthings Hubia ja IFTTT-sovellusta. Voit ohjata ilmanlaatumittaria myös Android- ja Apple-puhelimiin ladattavalla sovelluksella, jolloin saat tarkempaa tietoa sisäilman laadusta.

Airthings Wave Mini analysoi ilmanlaatua ja varoittaa VOC-yhdisteistä

Ilman lämpötila ja huoneilman laatu vaihtelevat huoneesta toiseen. Airthings Wave Mini -mittarin kolmella sensorilla mittaat tarkasti huoneilman laadun sekä lämpötilan. Lisäksi ilmanlaatumittari pitää silmällä huoneilman VOC-yhdisteitä. VOC-yhdisteet ovat kaasuja, jotka syntyvät mm. rakennus- ja sisustusmateriaaleista, joissain tapauksissa mikrobikasvustoista. Niiden yhteysvaikutuksen epäillään aiheuttavan terveyshaittoja.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
80 mm
Syvyys
26 mm
Paino
135 g

Akku

Akun ominaisuudet
3 kpl AA-paristoja, patterien kesto Bluetoothilla noin 2 vuotta, SmartLinkillä 3 vuotta.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android 5.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Airthings Wave Mini, 3 kpl AA-paristoja, pöytäteline, ohjeet
Tuotemerkki
Airthings
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
292
EAN-koodi
7090031109202
Valmistajan tuotesivu
https://www.tatusuosittelee.fi/tuote/airthings-wave-mini-ilmanlaatumittari/
Kestävyyden lisätiedot
Käyttö- ja säilytyslämpötila 4-40 °C
  • 2,18 €/kk 36 kk
  • 3,27 €/kk 24 kk
  • 6,54 €/kk 12 kk