Airthings Wave -radonmittari

Airthings Wave on älykäs, selkeä ja helppokäyttöinen radonmittari sisätiloihin. Se mittaa huoneilmasta radonpitoisuudet, ilmankosteuden sekä lämpötilan ja näyttää mittausarvon nopeasti pelkällä kädenheilautuksella. Ohjaa näppärällä puhelinsovelluksella. Sopii erinomaisesti kotikäyttöön.

Älykäs radonmittari Airthings Wave

Sisäilman radonia ei voi aistia mitenkään, vaan sen pitoisuus selviää ainoastaan mittaamalla. Airthings Wave on älykäs radonmittari, joka sopii jokaiseen kotiin ja jota on helppo käyttää. Airthings Wave tarjoaa suuntaa-antavat tulokset reaaliajassa, joten se tarjoaa reaaliaikaisen mielenrauhan.

Tyylikäs ja tarkka Airthings Wave sopii kotisi sisustukseen

Tätä helpommaksi huoneilman laadun mittaaminen ei enää tule. Heiluta kättäsi Airthings Waven edessä ja mittari näyttää sisäilman laadun selkeällä kolmiportaisella asteikolla. Kun raja-arvot ylittyvät, Bluetooth-mittari lähettää ilmoitukset myös puhelimeen. Android- ja Apple-yhteensopivaa mittaria ohjaat ilmaisella puhelinsovelluksella. Lisäksi mittari on Google Assistant-, Amazon Alexa- ja IFTTT-yhteensopiva.

Täyttää STUK:n mittausarja-arvot

Radonmittaukseen Wave-laitteen pitää olla päällä vähintään viikko, jotta saat radonpitoisuuden oikean keskiarvon. Mittauksen virhemarginaali on 10 % yhden viikon jälkeen ja enää 5 % kahden kuukauden jälkeen, mutta suuntaa-antavan lukeman saat jo yhdessä päivässä. Automaattisesti kalibroituva mittari täyttää viralliset STUK:n mittausaraja-arvot.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
36 mm
Paino
219 g

Akku

Akun ominaisuudet
2 kpl AA-paristoa, paristojen kesto jopa 1,5 vuotta Bluetooth-yhteydellä.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android 5.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Radonin mittausalue 0-50 000 Bq/m³, ensimmäisen viikon aikana tarkkus on 10 % keskihajonnasta (mittaus 100 Bq/m³) ja kuukauden kuluttua tarkkuus nousee 5 %:iin (mittaus 100 Bq/m³).
Myyntipaketin sisältö
Airthings Wave -radonmittari, 2 kpl AA-paristoja, asennusruuvit, ohjeet
Tuotemerkki
Airthings
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
2900
EAN-koodi
7090031129002
Valmistajan tuotesivu
https://www.tatusuosittelee.fi/tuote/airthings-wave-radonmittari/
Kestävyyden lisätiedot
Käyttö- ja säilytyslämpötila 4-40 °C, suhteellinen ilmankosteus max. 85 %.
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk