AfterShokz Trekz Titanium -kuulokkeet , Slate

AfterShokz Trekz Titanium -kuulokkeet ovat uuden sukupolven urheilukuulokkeet. Uskomattoman kevyet ja huomaamattomat kuulokkeet pysyvät paikoillaan koko treenin ajan. AfterShokzit soivat luujohtumisen avulla eli kuulokkeet jättävät korvakäytäväsi vapaaksi, joten kuulet ympäristön ja liikenteen äänet.

Huippukevyet AfterShokz Trekz Titanium -kuulokkeet

Titanium-seoksesta valmistetut AfterShokz Trekz Titanium -urheilukuulokkeet ovat höyhenenkevyet. Vain 30 grammaa. Mutta soivat halutessasi raskaasti. Hien- ja kosteudenkestävät AfterShokz Trekz Titanium -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella jopa 6 tuntia. Sisäänrakennetun taajuuskorjaimen avulla säädät bassoa ja vähennät tärinää.

Turvallisin tapa kuunnella musiikkia lenkillä

AfterShokz -kuulokkeissa ääni aistitaan korvan luiden kautta. Kuulokkeet istuvat nerokkaasti poskiluiden päälle, korvakäytävän taakse. Mukavasti ja huomaamattomasti. Aftershokz-kuulokkeissa ääni aistitaan luujohtumisen eli korvaluun värähtelyn avulla. Korvakäytävä jää täysin vapaaksi, joten lenkkeillessäsi kuulet liikenteen ja ympäristön äänet. Pystyt reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Kun olet hiljaisessa paikassa, kuten junassa tai lentokoneessa, voit blokata ympäristön äänet korvatulpilla. Ja kuulet musiikin häiriöittä.

AfterShokz vastaa urheilijoiden toiveisiin

AfterShokzin kuulokkeet ovat hakeneet inspiraationsa huippu-urheilijoiden ikuisesta toiveesta: miten treenata täysillä ja kuunnella lempimusiikkia yhtä aikaa. Bluetooth-kuulokkeet soivat ilman johtoja ja istuvat mukavasti päähän. Halutessasi voit vastata puheluihin kesken treenin.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
36 g

Akku

Akun ominaisuudet
Musiikintoistoa 6 tuntia, valmiusaika 10 päivää. Akun latausaika 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2
USB-standardi
micro-USB v2.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste: 20 – 20 000 Hz, herkkyys 100 dB ±3 dB, mikrofoni -40 dB ±3dB
Myyntipaketin sisältö
AfterShokz Trekz Titanium -kuulokkeet, korvatulpat, latausjohto, suojapussi
Tuotemerkki
AfterShokz
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
AS600SG
EAN-koodi
858510003437
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Hien- ja roiskeenkestävä IP55-luokituksen mukaisesti
  • 2,18 €/kk 36 kk
  • 3,27 €/kk 24 kk
  • 6,54 €/kk 12 kk