Acer Predator Cestus 300 -pelihiiri

Acer Predator Cestus 300 -pelihiiri ei ole vain hiiri, vaan pikemminkin peto. Se on todellinen pakkohankinta verkkopeliarsenaaliisi. Neljä ohjelmoitavaa näppäintä, muokattavat profiilit, valot, makrot ja paljon muuta. Parhaimmillaan tarkkuutta ja nopeaa reagointikykyä vaativissa peleissä.

Acer Predator Cestus 300 -pelihiiri kaksois-Omron-kytkimellä

Optinen Acer Predator Cestus 300 -pelihiiri on maailman ensimmäinen pelihiiri, joka on varustettu kaksois-Omron-kytkimillä. Huippulaadukkaat japanilaiset Omron-kytkimet, jotka tarjoavat salamannopeat vasteajat ja kestävät jopa 50 ja 20 miljoonaa klikkausta.

Pelimenestys on omissa käsissäsi

Predator Cestus 300 -pelihiiri on viritetty vastaamaan huippunopeille reaktioillesi. Se mahdollistaa klikkaukset ja puoliklikkaukset. Jopa 5000 DPI:n tarkkuudella varustettu ergonomisesti muotoiltu peli hiiri varmistaa, ettei kätesi väsy pelisession ja -turnauksen kestäessä.

Tallenna valmiit käyttäjäprofiilisi hiireen

Ota hiiri mukaan pelimatkalle. Acer Predator Cestus 300 -pelihiireen tallennat kolme peliprofiilia makusi mukaan. Liitä hiiri pelikoneeseen ja olet valmiina aloittamaan pelaamisen. Missä ikinä haluatkin. Predator Cestus 300:ssa on kovamuovinen USB-johto kullatulla liittimellä, joten se kestää rankatkin taistelut vuosiksi eteenpäin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Windows 7, 8, 8.1 ja Windows 10

Muut tiedot

Tuotemerkki
Acer
Valmistajan tuotekoodi
NP.MCE11.007
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk