Acer Nitro Gaming Bundle 4in1 -tarvikepaketti

Acer Nitro Gaming Bundle 4in1 -tarvikepaketti sisältää kaikki, mitä tarvitset viikonlopun laneihin. Tai lähes kaiken. 4in1 -paketissa upea Nitro 5 -selkäreppu, Nitro-pelikuulokkeet, Nitro-pelihiiri sekä -hiirimatto. Ne täydentävät Acer Nitro 5 -pelikannettavaasi.

Nitro 5 -selkäreppu

Kevyt Nitro 5 -selkärepulla roudaat pelikannettavasi pääkallopaikalle. Huipputyylikkäässä repussa on useita sisätaskuja, joten kaikki johdot, piuhat, adapterit ja liittimet pysyvät siististi järjestyksessä. Vedenkestävä selkäreppu on valmistettu kestävästä polyesteristä ja sisään mahtuu näppärästi 15,6” tuuman näytöllä varustettu pelikannettava.

Nitro-pelikuulokkeet

Astu syvälle pelin maailmaan. Kevyet ja miellyttävästi muotoillut Nitro-pelikuulokkeet ovat parhaimmillaan pitkissä pelisessioissa. 50 mm:n kuuloke-elementit tarjoavat erinomaisen äänentoiston ja kirkkaan äänenlaadun.

Nitro-pelihiiri ja Nitro-hiirimatto

Tässä kaikki, mitä pelihiireltä tarvitset. Kahdeksan painiketta, mm. pursketulen mahdollistava burst fire -näppäin, optimaalinen paino, säädettävät näppäimet ja LED-väriloisto todistavat, ettei kyseessä ole mikä tahansa hiiri. Vaativat rasitustestit selvittänyt Nitor-pelihiiri on parhaimmillaan tarkkuutta vaativissa peleissä, joissa ei pelkällä tuurilla pärjää. Tämän pelihiiren kanssa taistelet tiimissä, pelastat maailmoja ja voitat kisat. Mukana myös huipputyylikäs Nitro 5 -hiirimatto, joka sopii kaikille pelityyleille. Hiirimatto takaa pikselintarkan hallinnan.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Liittimet
Pelikuulokkeet ja pelihiiri: USB
Yhteensopivuus
Pelikuulokkeiden ja -hiiren yhteensopivuus: Windows 7, 8, 8.1 ja 10.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Selkärepun koko 300 x 430 x 160 mm ja repun tilavuus 20 litraa. Pelikuulokkeissa joustava kuuden tuuman mikrofoni, 50 mm:n kuuloke-elementit sekä 20 Hz:n – 20 kHz:n taajuusvaste. Pelihiiressä 7 painiketta ja yksi Burst Fire -painike, hiiren tarkkuus 4000 dpi ja pelihiiren johdon pituus 1,5 metriä. Hiirimaton koko 350 x 260 x 20 mm.
Myyntipaketin sisältö
Nitro 5 -selkäreppu, -pelikuulokkeet, -pelihiiri ja -hiirimatto
Tuotemerkki
Acer
Valmistajan tuotekoodi
NP.ACC11.024
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk