iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori Apple iPhone 6/6s/7/8 -puhelimelle, Musta

iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori iPhone 6/6s/7/8 -puhelimelle on tyylitietoisen valinta. Käsintehty lompakko on Mario Pradan 1910-luvulla suunnitteleman Saffiano-kuosin inspiroima. Tyylikkään suojakuoren kannessa magneettikiinnitys ja paikat neljälle pankki-, luotto ja matkakortillesi.

Klassista tyylikkyyttä iDeal of Swedenin tapaan

iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori noudattelee ajatonta Saffiano-kuosia. Saffiano erottuu edukseen sen kyvyssä hylkiä tahroja, likaa ja kosteutta. Kuosissa on hienovarainen kiilto, joka antaa lompakolle täysin uuden ulottuvuuden. Materiaali on premium-PU-nahkaa.

Ylellisen pehmeä mokkavuori suojelee puhelintasi

Suojakuoren ylellisen pehmeä mokkavuori suojelee iPhonea, estää naarmuuntumisen ja antaa premium-tasoisen tunnun. Suojakuoren ulkokannessa on taskut jopa neljälle eniten käyttämällesi pankki-, luotto- tai matkakortille, ja kannen suljet turvallisesti magneettikiinnityksellä.

Mukana suojakuori iPhone 6/6s/7/8 -puhelimelle

Lompakkomallisen Fashion Wallet -lompakon mukana saat laadukkaan suojakuoren Apple iPhone 6/6s/7/8:lle, joten voit irrottaa puhelimen lompakosta, kun et halua kantaa koko settiä mukanasi. Suojakuoren voit liittää muihin iDeal-yhteensopiviin kuoriin ja lompakkoihin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone 6/6s/7/8

Muut tiedot

Tuotemerkki
IDeal of Sweden
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
IDFW-I7-01
EAN-koodi
7350068397660
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk