Samsung Curved Soundbar HW-J7511 R 4.1 langaton kaiutinjärjestelmä

  • 16,62 €/kk 36 kk
  • 24,93 €/kk 24 kk
  • 49,86 €/kk 12 kk

Kaareva Soundbar-kaiutinjärjestelmä subwooferilla. Upea metallipinta ja huippuluokan HD-äänentoisto, joka nostaa katsomiselämyksen uudelle tasolle.

Optimoi nautintosi surround-äänellä

Samsung Curved Soundbar -langaton äänijärjestelmä sopii yksi yhteen kaarevan Curved TV:n kanssa. Soundbar-kaiuttimessa on kuusi erillistä kaiutinta, joilla kullakin on oma vahvistin. Lisäksi paketissa langaton 7” subwoofer-kaiutin. Nautit täyteläisestä ja luonnollisemmasta surround-äänestä, ovathan kaiuttimien kokoonpanot ja hienosäädöt tehty Samsung Audio Labissa.

Samsung Curved Soundbar on kotiteatterisi selkäranka

Samsung Curved Soundbarilla rakennat oman kotiteatterisi surround-järjestelmän. Sen avulla luot rikkaan 4.1 -kanavaisen äänentoiston ja suoratoistat musiikkia mm. Deezeristä. Kaiutinjärjestelmän HD-ääni sykähdyttää, onhan se tarkempaa kuin CD-levyissä konsanaan (192 KHz / 22 bit).

Yhdistä langattomasti kodin kaikkiin huoneisiin

Liitä virtajohto seinään ja muut yhteydet onnistuvat langattomasti: yhdistä Curved Soundbarin yhteensopivaan Samsung-televisioosi TV Sound Connectin avulla, puhelimeesi tai tablettiin Bluetooth-yhteydellä. Täydennä kaiutinjärjestelmää Samsung Multiroom -kaiuttimien avulla, joiden avulla luot upean äänimaiseman kotisi jokaiseen huoneeseen.

Tekniset tiedot

Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Liittimet
HDMI in, USB, optinen audio, Ethernet
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Kokonaisteho 320 W, 4.1 -kanavaa, Dolby Digital, DTS Digital Surround
Myyntipaketin sisältö
Soundbar- ja subwoofer-kaiuttimet, kaukosäädin, akku, seinäteline
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
HW-J7511R/XE
Valmistajan tuotesivu