Samsung 65” UHD 4K Smart TV UE65MU6175

  • 47,18 €/kk 36 kk
  • 70,77 €/kk 24 kk
  • 141,54 €/kk 12 kk

Tyylikäs ja ohut 65” Smart-TV. Terävä ja värikylläinen Ultra HD 4K -kuva sekä Smart Hub -sovellukset. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

UHD on 4 kertaa teräväpiirtoa terävämpi

Ultra HD 4K -televisiossa on neljä kertaa terävämpi kuva kuin teräväpiirtotelevisiossa. UHD Dimming -tekniikka hienosäätää väri- ja kontrastitasot Ultra DH 4K -näytölle. Vaikka lähetys ei olisi 4K-tasoista, sisäänrakennettu UHD-skaalaus toistaa kuvan terävämpänä ja tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat.

HDR ja PurColour – puhtaat värit ja terävä kontrasti

Et välttämättä tiennyt, kuinka paljon yksityiskohtia jäi pimeyden piiloon, ennen kuin HDR (High Dynamic Range) tuo kuvan tummimmat ja vaaleimmat osien yksityiskohdat esiin varjoista. PurColour-teknologia näyttää värit puhtaasti. Selkeän eloisa kuva ja luonnolliset värisävyt miellyttävät silmää.

Samsung Smart TV on oikotie viihtymisen

Käytössäsi on Samsung Smart TV:n sovellukset ja pelit. Areena, Ruutu, Katsomo, Netflix, Youtube, HBO Nordic, Viaplay, Amazon ja monet muut huippusovellukset viimeistelevät katselunautinnon. Pääset nopeasti käyttämiisi sovelluksiin ja TV muista automaattisesti viimeiset valintasi. Peilaa puhelimesi ja tablettisi näyttö suoraan TV-ruudulle ja esittele lomakuvat televisiolla. One Remote Control -kaukosäätimellä pääset nopeasti käsiksi kaikkiin TV-ohjelmiin, sovelluksiin ja ohjaat televisioon kytkettyjä laitteita, kuten DNA TV-hubia.

Antenni- ja kaapelikotiin

65 tuumaisessa Samsung Smart TV:ssä on virittimet antennikotiin (DVB-T2) ja kaapelikotiin (DVB-C HD). Televisiossa on langaton nettiyhteys (Wi-Fi) ja Bluetooth-yhteys esim. kaiuttimille sekä monipuoliset HDMI- ja USB-liittimet digiboksille, ulkoiselle kovalevylle ja pelikonsolille.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Suoritin
Prosessori
Quad-Core
Mitat ja paino
Korkeus
907.6 mm
Leveys
1463.5 mm
Syvyys
369.4 mm
Paino
25700 g
Näyttö
Näytön koko
65"
Näytön resoluutio
3840 x 2160
Näytön ominaisuudet
UHD Up-Scaling, UHD Dimming, PurColour, HDR, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode -tila, PQI 1300
Näytön tarkkuus
UHD
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Liittimet
3 kpl HDMI, 2 kpl USB, komponentti-/komposiittihybridi, Ethernet, RF-liitäntä, digitaalinen audio ulos (optinen), Anynet+, CI-korttipaikka
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Sähköinen ohjelmaopas (EPG), energiatehokkuusluokka A, HbbTV 1.0
Myyntipaketin sisältö
Samsung 65” Smart TV, jalusta, kaukosäädin, paristot kaukosäätimeen, virtajohto, Slim Gender -kaapeli
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/tvs/uhdtv-mu6175/UE65MU6175UXXC/