Samsung 65” UHD 4K Curved Smart TV UE65MU6505

  • 63,86 €/kk 36 kk
  • 95,79 €/kk 24 kk
  • 191,58 €/kk 12 kk

Huippuluokan 65” Curved Smart-TV kääntää katseet puoleensa. Ultra HD 4K -kuva sekä Smart Hub -sovellukset. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Curved Smart TV upottaa keskelle ohjelmaa

Samsung Curved Smart TV:n kuvaruudun kaarevuus ja 4K-tarkkuus tekevät katseluelämyksestä syvemmän ja luovat tunteen, että olet tapahtumien keskipisteessä. Active Crystal Colour tarjoaa kuvalle eloisuutta upeilla ja todenmukaisilla väreillä. Auto Depth Enhancer säätää kontrastia kuvan eri osissa ja vahvistaen syvyysvaikutelmaa.

4 kertaa teräväpiirtoa terävämpi

Ultra HD 4K -televisiossa on neljä kertaa tarkempi kuva kuin teräväpiirtotelevisiossa. UHD Dimming -tekniikka hienosäätää väri- ja kontrastitasot Ultra DH 4K -näytölle. Sisäänrakennettu UHD-skaalaus toistaa kuvan sopivaksi. Kuvaruudun HDR (High Dynamic Range) tuo kuvan tummimmat ja vaaleimmat osien yksityiskohdat esiin varjoista ja Active Crystal Colour -teknologian ansiosta nautit laajemmasta väriavaruudesta, pienemmällä energialla.

Samsung Smart TV on oikotie viihtymisen

Käytössäsi on Samsung Smart TV:n sovellukset ja pelit. Areena, Ruutu, Katsomo, Netflix, Youtube, HBO Nordic, Viaplay, Amazon ja monet muut huippusovellukset viimeistelevät katselunautinnon. Pääset nopeasti käyttämiisi sovelluksiin ja TV muista automaattisesti viimeiset valintasi. Peilaa puhelimesi ja tablettisi näyttö suoraan TV-ruudulle ja esittele lomakuvat televisiolla. One Remote Control -kaukosäätimellä pääset nopeasti käsiksi kaikkiin TV-ohjelmiin, sovelluksiin ja ohjaat televisioon kytkettyjä laitteita, kuten DNA TV-hubia.

Antenni- ja kaapelikotiin

65 tuumaisessa Samsung Curved Smart TV:ssä on virittimet antennikotiin (DVB-T2) ja kaapelikotiin (DVB-C HD). Televisiossa on langaton nettiyhteys (Wi-Fi) ja Bluetooth-yhteys esim. kaiuttimille sekä monipuoliset HDMI- ja USB-liittimet digiboksille, ulkoiselle kovalevylle ja pelikonsolille.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Suoritin
Prosessori
Quad-Core
Mitat ja paino
Korkeus
921 mm
Leveys
1450.7 mm
Syvyys
382.3 mm
Paino
27200 g
Näyttö
Näytön koko
65"
Näytön resoluutio
3840 x 2160
Näytön ominaisuudet
UHD Up-Scaling, UHD Dimming, Active Crystal Colour, HDR, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode -tila, PQI 1600, näytön kaarevuus 4200R
Näytön tarkkuus
UHD
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Liittimet
3 kpl HDMI, 2 kpl USB, komponentti-/komposiittihybridi, Ethernet, RF-liitäntä, digitaalinen audio ulos (optinen), Anynet+, CI-korttipaikka
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Sähköinen ohjelmaopas (EPG), energiatehokkuusluokka A+, HbbTV 1.0
Myyntipaketin sisältö
Samsung 65” Curved Smart TV, jalusta, kaukosäädin, paristot kaukosäätimeen, virtajohto, Slim Gender -kaapeli
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/tvs/uhdtv-mu6505/UE65MU6505UXXC/