Samsung 49” UHD 4K Curved Smart TV UE49MU6275

  • 23,58 €/kk 36 kk
  • 35,37 €/kk 24 kk
  • 70,74 €/kk 12 kk

Tyylikäs 49” Curved Smart-TV. Kuvaruudun kaarevuus tempaa mukaansa. Ultra HD 4K -kuva sekä Smart Hub -sovellukset. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Curved Smart TV:llä olet tapahtumien keskipisteessä

Samsung Curved Smart TV:n kuvaruudun kaarevuus tekee vaikutuksen. Television kaarevan ruudun ansiosta olet tapahtumien keskipisteessä. Auto Depth Enhancer säätää kontrastia kuvan eri osissa vahvistaen syvyysvaikutelmaa.

4 kertaa teräväpiirtoa terävämpi

Ultra HD 4K -televisiossa on neljä kertaa terävämpi kuva kuin teräväpiirtotelevisiossa. UHD Dimming -tekniikka hienosäätää väri- ja kontrastitasot Ultra DH 4K -näytölle. Sisäänrakennettu UHD-skaalaus toistaa kuvan sopivaksi. Kuvaruudun HDR (High Dynamic Range) tuo kuvan tummimmat ja vaaleimmat osien yksityiskohdat esiin varjoista ja PurColour-teknologia näyttää värit puhtaasti.

Samsung Smart TV on oikotie viihtymisen

Käytössäsi on Samsung Smart TV:n sovellukset ja pelit. Areena, Ruutu, Katsomo, Netflix, Youtube, HBO Nordic, Viaplay, Amazon ja monet muut huippusovellukset viimeistelevät katselunautinnon. Pääset nopeasti käyttämiisi sovelluksiin ja TV muista automaattisesti viimeiset valintasi. Peilaa puhelimesi ja tablettisi näyttö suoraan TV-ruudulle ja esittele lomakuvat televisiolla. One Remote Control -kaukosäätimellä pääset nopeasti käsiksi kaikkiin TV-ohjelmiin, sovelluksiin ja ohjaat televisioon kytkettyjä laitteita, kuten DNA TV-hubia.

Antenni- ja kaapelikotiin

49 tuumaisessa Samsung Curved Smart TV:ssä on virittimet antennikotiin (DVB-T2) ja kaapelikotiin (DVB-C HD). Televisiossa on langaton nettiyhteys (Wi-Fi) ja Bluetooth-yhteys esim. kaiuttimille sekä monipuoliset HDMI- ja USB-liittimet digiboksille, ulkoiselle kovalevylle ja pelikonsolille.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Suoritin
Prosessori
Quad-Core
Mitat ja paino
Korkeus
701 mm
Leveys
1104.1 mm
Syvyys
310.5 mm
Paino
13500 g
Näyttö
Näytön koko
49"
Näytön resoluutio
3840 x 2160
Näytön ominaisuudet
UHD Up-Scaling, UHD Dimming, PurColour, HDR, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode -tila, PQI 1400, näytön kaarevuus 4200R
Näytön tarkkuus
UHD
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Liittimet
3 kpl HDMI, 2 kpl USB, komponentti-/komposiittihybridi, Ethernet, RF-liitäntä, digitaalinen audio ulos (optinen), Anynet+, CI-korttipaikka
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Sähköinen ohjelmaopas (EPG), energiatehokkuusluokka A, HbbTV 1.0
Myyntipaketin sisältö
Samsung 49” Curved Smart TV, jalusta, kaukosäädin, paristot kaukosäätimeen, virtajohto, Slim Gender -kaapeli
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
TV
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/tvs/uhdtv-mu6275/UE49MU6275UXXC/