Samsung 49” UHD 4K Curved Smart TV UE49MU6275

  • 20,80 €/kk 36 kk
  • 31,20 €/kk 24 kk
  • 62,40 €/kk 12 kk

Tyylikäs 49” Curved Smart-TV upottaa sinut leffoihin, sarjoihin ja mitä katsotkin. 4K UHD -kuva ja Smart-Hub -sovellukset. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Curved Smart TV:llä olet tapahtumien keskipisteessä

Samsung Curved Smart TV:n kuvaruudun kaarevuus tekee vaikutuksen. Television kaarevan ruudun ansiosta olet tapahtumien keskipisteessä. Auto Depth Enhancer säätää kontrastia kuvan eri osissa vahvistaen syvyysvaikutelmaa.

4 kertaa teräväpiirtoa terävämpi

Ultra HD 4K -televisiossa on neljä kertaa terävämpi kuva kuin teräväpiirtotelevisiossa. UHD Dimming -tekniikka hienosäätää väri- ja kontrastitasot Ultra DH 4K -näytölle. Sisäänrakennettu UHD-skaalaus toistaa kuvan sopivaksi. Kuvaruudun HDR (High Dynamic Range) tuo kuvan tummimmat ja vaaleimmat osien yksityiskohdat esiin varjoista ja PurColour-teknologia näyttää värit puhtaasti.

Samsung Smart TV on oikotie viihtymisen

Käytössäsi on Samsung Smart TV:n sovellukset ja pelit: Areena, Ruutu, Katsomo, Netflix, Youtube, HBO Nordic, Viaplay, Amazon ja monet muut huippusovellukset. Peilaa puhelimesi ja tablettisi näyttö suoraan TV-ruudulle ja esittele lomakuvat kotitelkkarilla. One Remote Control -kaukosäätimellä pääset nopeasti käsiksi kaikkiin TV-ohjelmiin, sovelluksiin ja ohjaat televisioon kytkettyjä laitteita, kuten DNA TV-hubia.

Antenni- ja kaapelikotiin

49 tuumaisessa Samsung Smart TV:ssä on virittimet antennikotiin (DVB-T2) ja kaapelikotiin (DVB-C HD) sekä satelliittiviritin (DVB-S2). Televisiossa on langaton nettiyhteys (Wi-Fi) ja Bluetooth-yhteys esim. kaiuttimille sekä monipuoliset HDMI- ja USB-liittimet digiboksille, ulkoiselle kovalevylle ja pelikonsolille.

Samsungin In Home huoltaa television kotonasi

Televisiossa on monipuoliset HDMI- ja USB-liittimet digiboksille, ulkoiselle kovalevylle ja pelikonsolille. Jos TV:n kanssa tulee ongelmia, ei laitetta tarvitse lähettää huoltoon, sillä Samsungin On Site/In Home -korjauspalvelu huoltaa television kotonasi.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Suoritin
Prosessori
Quad-Core
Mitat ja paino
Korkeus
701 mm
Leveys
1104.1 mm
Syvyys
310.5 mm
Paino
13500 g
Näyttö
Näytön koko
49"
Näytön resoluutio
3840 x 2160
Näytön ominaisuudet
UHD Up-Scaling, UHD Dimming, PurColour, HDR, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode -tila, PQI 1400, näytön kaarevuus 4200R
Näytön tarkkuus
UHD
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Android 4.1 tai uudempi, iOS 7.0 tai uudempi, Windows 7.0 tai uudempi
Liittimet
3 kpl HDMI, 2 kpl USB, komponentti-/komposiittihybridi, Ethernet, RF-liitäntä, digitaalinen audio ulos (optinen), Anynet+, CI-korttipaikka
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Virittimet: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
Myyntipaketin sisältö
Samsung 49” Curved Smart TV, jalusta, TM1750A-kaukosäädin, paristot kaukosäätimeen, virtajohto
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
UE49MU6275UXXC
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/tvs/uhdtv-mu6275/UE49MU6275UXXC/
WLAN-standardi
Kyllä