DNA Paketti

  • Kuukausimaksu sisältää 200 minuuttia puhetta ja 200 tekstiviestiä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Rajaton 1 Mbit/s 4G-netti Suomessa, ei datakattoa
  • Mukana 5 Gt/kk EU-datapaketti
  • Sisältää WiFi-puheluominaisuuden

Pakettiliittymässä rajaton netti ilman datakattoa

Pakettiliittymä, jossa on sopivasti kaikkea: 200 minuuttia puhetta, 200 tekstiviestiä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 1 Mbit/s.

Käytä huoletta myös Euroopassa

DNA Paketti –liittymää käytät huoletta myös ulkomailla. Puhelinliittymän kuukausimaksu sisältää 200 minuuttia normaalihintaisia puheluita sekä 200 kpl normaalihintaisia tekstiviestejä kuukaudessa kotimaassa sekä EU- ja ETA-maissa. Paketin yli menevät puhelut 0,09 €/min ja tekstiviestit 0,09 €/kpl. Multimediaviestit 0,40 €/kpl. Liittymä sisältää 5 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä Euroopassa 5,58 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä tekstiviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU-alueella www.dna.fi/EUroaming

Tekniset tiedot

Puhe

Sisältää puhetta (min/kk)
200 min

Viestit

Sisältää tekstiviestejä (kpl/kk)
200 kpl

Netti

Verkko
4G
Nettiyhteyden arvioitu realistinen maksiminopeus (Mbit/s)
1 Mbit/s
EU Datakatto (Mt/kk)
5 Gt
Datakatto (Mt/kk)
Rajattomasti Mt
  • Ei määräaikaa
    17,90 €/kk