DNA Nopea 4G Paketti

  • Rajaton 100 Mbit/s 4G-netti, ei datakattoa
  • Kuukausihinta sisältää 200 min puhetta ja 200 tekstiviestiä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Käytä nettiä huolettomasti lähes koko Euroopassa: mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti
  • Sisältää WiFi-puheluominaisuuden

Puhelinliittymä tehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Huippunopea pakettiliittymä, jossa riittävästi kaikkea: 200 minuuttia puhetta, 200 tekstiviestiä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Nauti 4G-netistä ilman datakattoa ja huippunopeudella. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

DNA Nopea 4G Paketti -liittymällä käytät huoletta myös ulkomailla. Puhelinliittymän kiinteä kuukausimaksu sisältää 200 minuuttia normaalihintaisia puheluita ja 200 kpl normaalihintaisia tekstiviestejä kuukaudessa, kotimaassa sekä EU- ja ETA-maissa. Paketin yli menevät puhelut 0,09 €/min ja tekstiviestit 0,09 €/kpl. Multimediaviestit 0,40 €/kpl. Liittymä sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä Euroopassa 5,58 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä tekstiviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU-alueella www.dna.fi/EUroaming

  • Ei määräaikaa
    25,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 28,90 €/kk