DNA Rajaton 4G Super

  • Ilman määräaikaa
    29,90 €/kk/12 kk
    Jatko 39,90 €/kk
  • Rajattomasti kotimaan puhetta ja viestejä
  • Mukana 600 Mt tiedonsiirtoa kuukaudessa EU-maissa
  • Netin maksiminopeus 4G-verkossa 300 Mbit/s

Puhelinliittymä tehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Supertehokas puhelinliittymä, jossa kaikkea rajattomasti: Soita, tekstaa tai käytä nettiä Suomessa, niin paljon kuin haluat. Nauti 4G-netistä ilman datakattoa ja täydellä nopeudella. Kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Käytä nettiä ulkomailla

DNA Rajaton 4G Super -liittymällä käytät nettiä huoletta myös ulkomailla. Mukana on 600 Mt tiedonsiirtoa kuukaudessa kaikissa EU- ja ETA-maissa. Datapaketti on käytettävissä kalenterikuukauden ajan ja saat uuden paketin aina kuun vaihteessa. Käytettyäsi matkadatan, maksat netin käytöstä normaalin hinnaston mukaisesti.

Puhelut, viestit ja netti kotimaassa kiinteällä kuukausihinnalla

Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

Puhelut, viestit ja tiedonsiirto EU- ja ETA-alueilla

Puhelut, tekstiviestit ja multimediaviestit EU- ja ETA-maissa kotimaan hinnalla. Kuukausihintaan kuuluu EU-datapaketti 600Mt/kk, jonka osalta EU-tiedonsiirto ilman lisäveloitusta. EU-datapaketin jälkeen tiedonsiirto EU-perusmaksulla 0,0057 €/Mt kohtuullisen käytön rajaan 8,4 Gt/kk asti. Rajan jälkeen 0,0096 €/Mt. Kotimaasta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit hinnoitellaan erikseen. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU-alueella www.dna.fi/EUroaming

Tekniset tiedot

Puhe
Sisältää puhetta (min/kk)
Rajattomasti
Viestit
Sisältää tekstiviestejä (kpl/kk)
Rajattomasti
Netti
Verkko
4G
Nettiyhteyden arvioitu realistinen maksiminopeus (Mbit/s)
300 Mbit/s
EU Datakatto (Mt/kk)
0.6 Gt
Datakatto (Mt/kk)
Rajattomasti Mt