DNA Super Prepaid

7,90

DNA Super Prepaid on käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä ja huoleton valinta perus- ja älypuhelimiin. Sen avulla myös surffaat huippuvauhdilla, sillä liittymä toimii verkon maksiminopeudella DNA:n huippunopeassa 4G LTE -verkossa. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano. Liittymässä on turvaominaisuus: vaikka puheaika yllättäen loppuisi, liittymästä voi soittaa vielä 3 minuutin puhelut kahteen ennalta valittuun matkapuhelinnumeroon.

Hinnat

Aloituspakkaus sisältää 7 € saldoa. Normaalihintaiset puhelut maksavat 0,066 €/min ja tekstiviestit 0,066 €/kpl.

Lataa liittymääsi näppärä datapaketti ja saat 4G-verkon maksiminopeudella toimivan rajattoman Internet-yhteyden 30 päiväksi hintaan 16,90 €. Osta haluamasi datapaketti osoitteessa laturi.dna.fi. Voit hankkia datapaketteja DNA Prepaid -sovelluksessa liittymäsaldolla.

Katso tarkempi hinnasto täältä (PDF).

Liittymän lataus

Voit ladata liittymääsi puheaikaa 

  • Internetissä osoitteessa laturi.dna.fi
  • Otto.-automaateilla
  • R-kioskeilla
  • Lataussetelillä Käyttöpalvelussa (0800 412 582)

Hallitse liittymääsi helposti mobiilisovelluksella

DNA Prepaid -sovelluksella ja mobiilisivustolla osoitteessa m.prepaid.dna.fi voit mm.:

  • Tarkistaa puhelinnumeron
  • Tarkistaa saldon
  • Ostaa datapaketteja (veloitus saldosta)
  • Tarkastella veloitushistoriaa
  • Ladata latausseteleitä
  • Määrittää turvanumerot

Lataa maksuton DNA Prepaid -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (Android, iOS ja WP).

Sovelluksen Android- ja iOS-versiossa saat tutustumisetuna 1 päivän datayhteyden ilmaiseksi! Kansainvälisesti palkitun sovelluksen kautta on saatavilla uudentyyppisiä datapaketteja, joiden kesto vaihtelee 5 minuutista aina 60 päivään, joten voit halutessasi ostaa datayhteyden vain tarpeen mukaan lyhyeksi ajaksi kerrallaan. Sovelluksen asentaneilla mobiilidata toimii vain datapakettien kautta ja se tarjoaa automaattisesti uutta yhteyttä aina tarvittaessa, jolloin saldo ei pääse yllättäen kulumaan datapaketin loppuessa. Sovelluksessa pääset nauttimaan erikoistarjouksia, joita ei ole saatavilla muista kanavista.

Sovelluksen tai mobiilisivun käyttö on maksutonta ja se on mahdollista vain kun käytät puhelimen omaa datayhteyttä (ei Wi-Fi-yhteyttä).

Tiedonsiirtonopeudet

4G-verkossa suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on 300 Mbit/s, 3G-verkossa maksimitiedonsiirtonopeus on 42 Mbit/s. Nopeuden tyypillinen vaihteluväli 24 h mittausjakson aikana on 4G-verkossa 5-80 Mbit/s ja 3G-verkossa 0,4-25 Mbit/s.

Ostopaikat

Pakkauksia myyvät DNA Kaupat, R-kioskit, Postin myymälät, Tokmanni-ketjun myymälät, Prismat ja netissä dna.fi. Saat huippuetuja toistuvissa latauskampanjoissa ja jo ensimmäisestä latauksesta R-kioskilla viisi euroa bonusta, kun lataat puheaikaa heti oston yhteydessä.

Hyvä tietää

Lisämaksullisia palveluita, kuten palvelunumeroihin soittamista, voi käyttää ainoastaan liittymään oikeasti ladatulla puheajalla, ei aloitussaldolla tai palkkioksi saadulla puheajalla (esim. R-Kioskin ensilatausetu). Saldon yllättävän loppumisen välttämiseksi täytyy ladattua puheaikaa olla liittymässä yli 2,50 €, jotta lisämaksullisiin palvelunumeroihin voi soittaa.

Mobiilimaksu ja 169-, 177- ja 178-alkuisissa SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on mahdollista liittymällä. 0606-, 0707- ja 0708-alkuiset palvelunumerot eivät ole käytettävissä.

Voit ostaa liittymän puheaikasaldolla myös sovelluksia tai muuta sisältöä sovelluskaupoista. Lisätietoja ja ohjeet: Google Play, Windows Store tai Windows Phone Store.

Hinnastot ja sopimukset

DNA Prepaid -tuotteiden erityisehdot (PDF)

DNA Super Prepaid -hinnasto (PDF)

Pikaohje

Pikaohje (PDF)