DNA Rajaton Prepaid Alkaen

4,90

DNA Rajaton Prepaid on on oikea valinta, kun haluat käyttää puhelintasi nettisurffailuun, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä hintoja tai datakattoja.

DNA Rajaton Prepaid on päiväveloitteinen liittymä (0,89 €/vrk), joka sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, tekstiviestejä sekä nopean ja rajattoman 4G-netin. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. TV-ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Soitot ja viestit lisämaksullisiin numeroihin esim. yritysnumeroihin tai maksullisiin palvelunumeroihin veloitetaan erikseen.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Hinnat

Aloituspakkaus sisältää 7 € saldoa. 0,89 € päivähintaan kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä. Veloitus vähennetään saldosta joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Katso tarkempi hinnasto täältä (PDF).

Liittymän lataus

Voit ladata liittymääsi:

  • Internetissä osoitteessa laturi.dna.fi
  • Otto.-automaateilla
  • R-kioskeilla
  • Lataussetelillä Käyttöpalvelussa sekä mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi ja DNA Prepaid -sovelluksessa

Hallitse liittymääsi helposti mobiilisovelluksella

DNA Prepaid -sovelluksella ja mobiilisivulla osoitteessa m.prepaid.dna.fi voit mm.:

  • Tarkistaa puhelinnumeron
  • Tarkistaa saldon ja voimassaoloajan
  • Ladata latausseteleitä
  • Määrittää turvanumeroita
  • Tarkastella veloitushistoriaa
  • Asettaa liittymän "pause"-tilaan, jolloin päivähintaa ei veloiteta

Lataa maksuton DNA Prepaid -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (Android, iOS ja WP). Sovelluksen tai mobiilisivun käyttö on maksutonta ja se on mahdollista vain, kun käytät puhelimen omaa datayhteyttä (ei Wi-Fi-yhteyttä).

Tiedonsiirtonopeudet

4G-verkossa suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on 300 Mbit/s, 3G-verkossa maksimitiedonsiirtonopeus on 42 Mbit/s. Nopeuden tyypillinen vaihteluväli 24 h mittausjakson aikana on 4G-verkossa 5-80 Mbit/s ja 3G-verkossa 0,4-25 Mbit/s.

Ostopaikat

Pakkauksia myyvät DNA Kaupat, R-kioskit, Postin myymälät, Tokmanni-ketjun myymälät, Prismat ja netissä dna.fi. Saat huippuetuja toistuvissa kampanjoissa ja jo ensimmäisestä puheaikalatauksesta R-kioskilla viisi euroa bonusta, kun lataat heti oston yhteydessä.

Hyvä tietää

Lisämaksullisia palveluita, kuten palvelunumeroihin soittamista, voi käyttää ainoastaan liittymään oikeasti ladatulla puheajalla, ei aloitussaldolla tai palkkioksi saadulla puheajalla (esim. R-Kioskin ensilatausetu). Saldon yllättävän loppumisen välttämiseksi täytyy ladattua puheaikaa olla liittymässä yli 2,50 €, jotta lisämaksullisiin palvelunumeroihin voi soittaa.

Mobiilimaksu ja 169-, 177- ja 178-alkuisissa SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on mahdollista liittymällä. 0606-, 0707- ja 0708-alkuiset palvelunumerot eivät ole käytettävissä.

Liittymän puhesaldolla voit ostaa myös sovelluksia tai muuta sisältöä sovelluskaupoista. Lisätietoja ja ohjeet: Google Play, Windows Store tai Windows Phone Store.

Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

Hinnastot ja sopimukset

DNA Prepaid -tuotteiden erityisehdot (PDF)

DNA Rajaton Prepaid –hinnasto (PDF)

Pikaohje

Pikaohje (PDF)