DNA Rajaton Prepaid

3,90

DNA Rajaton Prepaid on on oikea valinta, kun haluat käyttää puhelintasi nettisurffailuun, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä hintoja tai datakattoja.

DNA Rajaton Prepaid on päiväveloitteinen liittymä (0,89 €/vrk), joka sisältää rajattomasti kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä netin käyttöä kotimaassa. Myös muualla EU/ETA-alueella käytät nettiä edullisesti. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. TV-ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Soitot ja viestit lisämaksullisiin numeroihin esim. yritysnumeroihin tai maksullisiin palvelunumeroihin veloitetaan erikseen.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Hinnat

Aloituspakkaus sisältää 7 € saldoa. 0,89 € kiinteä vuorokausihinta sisältää rajattomasti kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä rajattomasti netin käyttöä kotimaassa. EU/ETA-alueella tiedonsiirto on 0,0057 €/Mt max. 100 Mt/vrk, tämän jälkeen 0,0095 €/Mt. Päiväkohtainen veloitus (0,89 €/vrk) vähennetään saldosta joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Katso tarkempi hinnasto täältä (PDF).

Liittymän lataus

Voit ladata liittymääsi:

  • Internetissä osoitteessa laturi.dna.fi
  • Otto.-automaateilla
  • R-kioskeilla
  • Lataussetelillä Käyttöpalvelussa sekä mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi ja DNA Prepaid -sovelluksessa

Hallitse liittymääsi helposti mobiilisovelluksella

DNA Prepaid -sovelluksella ja mobiilisivulla osoitteessa m.prepaid.dna.fi voit mm.:

  • Tarkistaa puhelinnumeron
  • Tarkistaa saldon ja voimassaoloajan
  • Ladata latausseteleitä
  • Määrittää turvanumeroita
  • Tarkastella veloitushistoriaa
  • Asettaa liittymän "pause"-tilaan, jolloin päivähintaa ei veloiteta

Lataa maksuton DNA Prepaid -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (Android, iOS ja WP). Sovelluksen tai mobiilisivun käyttö on maksutonta ja se on mahdollista vain, kun käytät puhelimen omaa datayhteyttä (ei Wi-Fi-yhteyttä).

Tiedonsiirtonopeudet

4G-verkossa suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on 300 Mbit/s, 3G-verkossa maksimitiedonsiirtonopeus on 42 Mbit/s. Nopeuden tyypillinen vaihteluväli 24 h mittausjakson aikana on 4G-verkossa 5-80 Mbit/s ja 3G-verkossa 0,4-25 Mbit/s.

Ostopaikat

Pakkauksia myyvät DNA Kaupat, R-kioskit, Postin myymälät, Tokmanni-ketjun myymälät, Prismat ja netissä dna.fi. Saat huippuetuja toistuvissa kampanjoissa ja jo ensimmäisestä puheaikalatauksesta R-kioskilla viisi euroa bonusta, kun lataat heti oston yhteydessä.

Hyvä tietää

Lisämaksullisia palveluita, kuten palvelunumeroihin soittamista, voi käyttää ainoastaan liittymään oikeasti ladatulla puheajalla, ei aloitussaldolla tai palkkioksi saadulla puheajalla (esim. R-Kioskin ensilatausetu). Saldon yllättävän loppumisen välttämiseksi täytyy ladattua puheaikaa olla liittymässä yli 2,50 €, jotta lisämaksullisiin palvelunumeroihin voi soittaa.

Mobiilimaksu ja 169-, 177- ja 178-alkuisissa SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on mahdollista liittymällä. 0606-, 0707- ja 0708-alkuiset palvelunumerot eivät ole käytettävissä.

Liittymän puhesaldolla voit ostaa myös sovelluksia tai muuta sisältöä sovelluskaupoista.

Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

Hinnastot ja sopimukset

DNA Prepaid -tuotteiden erityisehdot (PDF)

DNA Rajaton Prepaid –hinnasto (PDF)

Pikaohje

Pikaohje (PDF)