Sony Xperia XZ2 + Sony PlayStation 4 Pro, Ash Pink

  • 29,90 €/kk 36 kk
  • 44,85 €/kk 24 kk
  • 89,70 €/kk 12 kk

Sony Xperia XZ2 ja Sony PlayStation 4 Pro – viimeinkin yhdessä. Kirsikkana kakussa Fortnite-peli. Pelaa ja viihdy millä laitteella haluat. Xperia XZ2:lla kuvaat videot 4K-tarkkuudella ja nautit niistä 5,7” Full HD+ -näytöllä. PS 4 Pro -konsolissa huipputerävä 4K UHD -kuva ja 1000 Gt tallennustilaa.

Sony Xperia XZ2 on äärimmäinen viihdepuhelin

Pölyn- ja vedenkestävällä Sony Xperia XZ2:lla kuvaat videot 4K HDR -tarkkuudella äärimmäisen yksityiskohtaisesti ja todenmukaisilla väreillä. Full HD Super slow motion -hidastuksella vangitset ohikiitävät hetkesi ja 19 MP:n Motion Eye -kameralla taltioit valokuvat terävästi ja tarkasti.

Xperia XZ on taskukokoinen taulu-TV

Sony Xperia XZ2:n 5,7 tuuman Full HD+ -näytön HDR-tila toistaa videot vangitsevan todentuntuisille. Dynamic Vibration System -värähtelyjärjestelmän ja Sony Bravia TV -tekniikan ansiosta Xperia XZ tarjoaa uskomattoman peli- ja katsomiselämyksen. Snapdragon 845 -suoritin takaa huippuluokan suorituskyvyn ja pyörittää pelit sujuvasti.

PlayStation 4 Pro -pelikonsoli 4K-tarkkuudella

Palkittu Sony PlayStation 4 Pro on kuin turboahdattu pelikonsoli. Uskomattoman terävä 4K-grafiikka ja HDR-värit tekevät kuvasta realistisemman. Pienet yksityiskohdat kuten hiukset, virtaava vesi tai tuulessa huojuva ruoho näyttävät hätkähdyttävän realistiselle. Pelien horisontti kaartuu kaukaisuuteen ja etäiset kohteet erottuvat terävästi. Aivan kuten oikeassa elämässä.

PS 4 Pro ja tuhat gigaa tallennustilaa

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa. PlayStation 4 Pro:n 1000 Gt:n muistiin tallennat pelit, sovellukset, kuvakaappaukset ja pelivideot. Tilaa on reilusti yli 20 pelille. Valittavanasi on huima valikoima seikkailua, urheilua, räiskintää ja simulaattoreita. Unohtamatta Battle Royale -tyyppistä Fortnitea!

Pelipaketin täydentää Fortnite-peli

Fortnite-pelistä on tullut lyhyessä ajassa maailmanlaajuinen ilmiö. Tässä hittiräiskintäverkkopelissä taistelet ystäviesi kanssa mutanttihirviöitä vastaan ja Battle Royale -tilassa verkkopelaat sataa vastustajaasi vastaan. Laskeudu keskelle taistelutannerta pelkkä kivihakku kädessäsi. Saalista aseita aina pienistä paukkuraudoista tuhovoimaisiin sinkoihin. Taistele tiesi loppuun. Viimeiseksi jäljelle jäänyt on voittaja. Pelipaketissa Fortnite-pelin latauslipuke, jolla saat seuraavan lisäsisällön: Battle Royaleen sopiva Royale Bomber -asun sekä 500 V-Buckia.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Sony Xperia XZ2 -puhelin, Sony PlaySation 4 Pro -pelikonsoli, Fortnite-peli ja pelin latauskuponki
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan tuotekoodi
1313-8778