PlayStation 4 Pro -pelikonsoli + Red Dead Redemption 2 -peli

PlayStation 4 Pro on turboahdettu PS4-pelikonsoli. Uskomattoman terävä grafiikka 4K-tarkkuudella, hämmästyttävät HDR-värit ja 1000 Gt:a tallennustilaa. Mukana langaton DualShock 4 -peliohjain sekä eeppinen western-seikkailu Red Dead Redemption 2.

PlayStation 4 Pro 4K-tarkkuudella

PlayStation 4 Pro tarjoaa hätkähdyttävän tarkan 4K-kuvan. HDR-tekniikka näyttää pelien värit uskomattoman realistisina. PlayStation 4 Pro herättää kuvan eloon tarkkana ja elävänä. Yksityiskohdat ja pinnat, kuten tomu tai ruoste, näyttävät luonnollisimmalle. Pelien horisontti kaartuu kaukaisuuteen ja etäiset kohteet erottuvat selkeästi sekä terävästi. Ihan kuin oikeassa elämässä.

Mukana Red Dead Redemption 2 -peli

Red Dead Redemption 2 vie vuoteen 1899 ja villiin länteen. Astu Arthur Morganin saappaisiin ja osaksi pahamaineista Van der Lindenin rikollisjoukkoa. Seikkaile Amerikan karuja sydänmaita, paeten liittovaltion agentteja ja palkkionmetsästäjiä. Kohuttu ja odotettu Red Dead Redemption 2 yhdistelee toimintaa ja tarinankerrontaa monella eri tavalla.

PS 4 Pro:ssa on tuhat gigaa tallennustilaa

PlayStation 4:n 1000 Gt:n muistiin tallennat pelit, sovellukset, kuvakaappaukset sekä pelivideot entistäkin ohuemmalle ja kevyemmälle pelikoneelle. Tilaa on Red Dead Redemption 2 -pelin lisäksi yli 20 pelille. Valittavanasi on huima valikoima seikkailua, urheilua, räiskintää, simulaattoreita sekä tasohyppelyitä.

Pelaa langattomasti ja jaa huippuhetket kavereillesi

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa. Tyylikkäästi mattapinnoitetussa peliohjaimessa on uudistettu valopalkki ja kosketusalue, joten ohjaimen käyttäminen on miellyttävämpää ja intuitiivisempaa. Ohjaimen Share-painikkeella jaat videot ja kuvat pelistäsi välittömästi. Tai suoratoista pelisi haluamassasi palvelussa.

4K-leffojen, -sarjojen ja -pelien koti

Löydä hittileffat, puhutuimmat TV-sarjat ja uusimmat videot 4K-tarkkuudella mm. Netflixistä, YouTubesta. Kuvan laatu skaalataan ylöspäin mahdollisimman tarkaksi. Nauti turboahdetusta pelikokemuksesta PS4 Pro -konsolin parannettujen pelien parissa, ilman 4K-televisiota. Supersampling-tila skaalaa 4K-pelikuvan teräväpiirtotelevisioon parhaalla mahdollisella tarkkuudella.

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
x86-64 AMD ”Jaguar”, kahdeksanydinprosessori

Mitat ja paino

Korkeus
55 mm
Leveys
295 mm
Syvyys
327 mm
Paino
3300 g

Muisti

Sisäinen muisti
1000 Gt
RAM-muisti
8 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3 kpl Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) -liitäntää etupaneelissa, 1 kpl AUX, 1 kpl Ethernet, 1 kpl HDMI (4K/HDR-tuki), 1 kpl Digital Out (optical) -liitäntä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Grafiikkasuoritin: AMD Radeon -pohjainen grafiikkasuoritin. Nopeus 4,20 teraflopsia. Pelin ikäraja: 18 vuotta.
Myyntipaketin sisältö
PlayStation 4 Pro -pelikonsoli, Red Dead Redemption 2 -peli, langaton DualShock 4 -peliohjain, pelikuulokkeet, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
9760511
WLAN-standardi
802.11ac Dual-Band
  • 12,46 €/kk 36 kk
  • 18,69 €/kk 24 kk
  • 37,38 €/kk 12 kk