PlayStation 4 Pro + Fortnite-peli

  • 11,90 €/kk 36 kk
  • 17,85 €/kk 24 kk
  • 35,70 €/kk 12 kk

PlayStation 4 Pro on turboahdettu pelikonsoli. Uskomattoman terävä 4K-grafiikka ja hämmästyttävät HDR-värit. 1000 Gt:n tallennustilaan mahtuu toistakymmentä peliä. 4K-tarkkuus tarjoaa realistisemmat pelimaailmat. Mukana huippusuosittu Fortnite-peli ja pelin lisäosat: Royale Bomber -asu ja 500 V-Buckia. Tätä pelipakettia on saatavilla rajoitettu erä.

PlayStation 4 Pro 4K-tarkkuudella

PlayStation 4 Pro tarjoaa hätkähdyttävän tarkan 4K-kuvan. PS4 Pro tekee kuvasta realistisemman, reunoista pehmeämmät, kaarteista terävämmät. Pienistä yksityiskohdista kuten hiuksista, vedestä ja ruohosta entistä elävämpiä.

Yksityiskohdilla on väliä

Konsolin HDR-tekniikka näyttää pelien värit uskomattoman realistisina. PlayStation 4 Pro herättää kuvan eloon tarkkana ja elävänä. Yksityiskohdat ja pinnat, kuten tomu tai ruoste, näyttävät tarkemmalle. Pelien horisontti kaartuu kaukaisuuteen ja etäiset kohteet erottuvat selkeästi ja terävästi. Ihan kuin oikeassa elämässä.

Tuhat gigaa tallennustilaa

PlayStation 4:n 1000 Gt:n muistiin tallennat pelit, sovellukset, kuvakaappaukset sekä pelivideot entistäkin ohuemmalle ja kevyemmälle pelikoneelle. Tilaa on reilusti yli 20 pelille. Valittavanasi on huima valikoima seikkailua, urheilua, räiskintää, simulaattoreita sekä tasohyppelyitä.

Pelaa langattomasti ja jaa huippuhetket kavereillesi

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa. Tyylikkäästi mattapinnoitetussa peliohjaimessa on uudistettu valopalkki ja kosketusalue, joten ohjaimen käyttäminen on miellyttävämpää ja intuitiivisempaa. Ohjaimen Share-painikkeella jaat videot ja kuvat pelistäsi välittömästi. Tai suoratoista pelisi haluamassasi palvelussa.

4K-leffojen, -sarjojen ja -pelien koti

Löydä hittileffat, puhutuimmat TV-sarjat ja uusimmat videot 4K-tarkkuudella mm. Netflixistä, YouTubesta. Kuvan laatu skaalataan ylöspäin mahdollisimman tarkaksi. Nauti turboahdetusta pelikokemuksesta PS4 Pro -konsolin parannettujen pelien parissa, ilman 4K-televisiota. Supersampling-tila skaalaa 4K-pelikuvan teräväpiirtotelevisioon parhaalla mahdollisella tarkkuudella.

Myyntipakkauksessa: Fortnite-peli ja pelin lisäsisältö

Fortnite-pelistä on tullut lyhyessä ajassa huippusuosittu peli ja maailmanlaajuinen ilmiö. Ilmaiseksi ladattavassa hittiräiskintäverkkopelissä taistelet sataa vastustajaa vastaan Battle Royale -henkisesti ja viimeiseksi jäänyt on voittaja. Pelipaketissa PS4-konsolin mukana Fortnite-pelin latauslipuke, jolla saat seuraavan lisäsisällön: Battle Royaleen sopiva Royale Bomber -asun sekä 500 V-Buckia. Pelipakettia on saatavilla vain rajoitettu erä

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
x86-64 AMD ”Jaguar”, kahdeksanydinprosessori

Mitat ja paino

Korkeus
55 mm
Leveys
295 mm
Syvyys
327 mm
Paino
3300 g

Muisti

Sisäinen muisti
1000 Gt
RAM-muisti
8 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3 kpl Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) -liitäntää etupaneelissa, 1 kpl AUX, 1 kpl Ethernet, 1 kpl HDMI (4K/HDR-tuki), 1 kpl Digital Out (optical) -liitäntä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Grafiikkasuoritin: AMD Radeon -pohjainen grafiikkasuoritin. Nopeus 4,20 teraflopsia.
Myyntipaketin sisältö
PlayStation 4 Pro -pelikonsoli, Fortnite-peli ja pelin lisäsisältö, langaton DualShock 4 -peliohjain, pelikuulokkeet, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan takuu
12 kk
WLAN-standardi
802.11ac Dual-Band