PlayStation 4 DualShock -peliohjain + Fortnite Voucher

PlayStation 4 DualShock -peliohjain + Fortnite Voucher on mukava lisä pleikkarin pelimaailmaan ja Fortnite Battle Royaleen. Peliohjaimen lisäksi paketissa Fortnite-pelin latauslipuke, jolla saat Royal Bomber -asun sekä 500 V-Buckia Fortnite-peli ostoksiin.

Langaton DualShock 4 -peliohjain

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa. Tyylikkäästi mattapinnoitetussa peliohjaimessa on uudistettu valopalkki ja kosketusalue, joten ohjaimen käyttäminen on miellyttävämpää ja intuitiivisempaa. Ohjaimen Share-painikkeella jaat videot ja kuvat pelistäsi välittömästi. Tai suoratoista pelisi haluamassasi palvelussa.

Mukana myös Fortnite-peli lisäosineen

Huippusuositusta Fortnite-pelistä on tullut lyhyessä ajassa maailmanlaajuinen ilmiö. Ilmaiseksi ladattavassa hittiräiskintäverkkopelissä taistelet sataa vastustajaa vastaan Battle Royale -henkisesti ja viimeiseksi jäänyt on voittaja. Pelipaketissa on langattoman DualShock 4 -peliohjaimen mukana Fortnite-pelin latauslipuke, jolla saat seuraavan lisäsisällön: Battle Royaleen sopiva Royale Bomber -asun sekä 500 V-Buckia pelin ostoksiin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Fortnite-peli ikäraja: 12 vuotta.
Myyntipaketin sisältö
PlayStation 4 DualShock -peliohjain ja Fortnite Voucher -latauslipuke
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
9756712
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk