PlayStation 4 1000 Gt -pelikonsoli + Fifa 2018 -peli

PlayStation 4 on maailman myydyin pelikonsoli. Siro ja pienikokoinen PS4 sisältää upean HDR-grafiikan ja vaikuttavan tehon. 1000 Gt:n tallennustilaan mahtuu toistakymmentä peliä. Myyntipakkauksessa EA Sports Fifa 18, joka herättää maailman suurimman urheilulajin eloon.

PlayStation 4

PlayStation 4 1000 Gt -pelikonsolilla tallennat pelit, sovellukset, kuvakaappaukset sekä pelivideot entistäkin ohuemmalle ja kevyemmälle pelikoneelle. Muistia tässä mallissa löytyy 1000 Gt, joten tallennat muistiin noin 20 peliä. Teräväpiirtoa tukevan PS4:n ansiosta pelit näkyvät selkeinä ja runsaissa väreissä HD-televisiossa, jossa värit ovat elävämpiä ja realistisempia.

Parhaat pelit odottavat

PlayStation herättää pelit eloon. Valittavanasi on huima valikoima seikkailua, urheilua, räiskintää, simulaattoreita sekä tasohyppelyitä. Kun PS4:n kehittyneet grafiikkaominaisuudet pääsevät vauhtiinsa, lopputuloksena upeat pelit uskomattoman elävissä HDR-väreissä.

Tuhat gigaa tallennustilaa

PlayStation 4:n 1000 Gt:n muistiin tallennat pelit, sovellukset, kuvakaappaukset sekä pelivideot entistäkin ohuemmalle ja kevyemmälle pelikoneelle. Tilaa on reilusti yli 20 pelille. Valittavanasi on huima valikoima seikkailua, urheilua, räiskintää, simulaattoreita sekä tasohyppelyitä.

Pelaa langattomasti ja jaa huippuhetket kavereillesi

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa. Tyylikkäästi mattapinnoitetussa peliohjaimessa on uudistettu valopalkki ja kosketusalue, joten ohjaimen käyttäminen on miellyttävämpää ja intuitiivisempaa. Ohjaimen Share-painikkeella jaat videot ja kuvat pelistäsi välittömästi. Tai suoratoista pelisi haluamassasi palvelussa.

Myyntipakkauksessa: EA Sports Fifa 18

EA Sports Fifa 18 pelissä hämärtyy virtuaalisen ja todellisen maailman rajan. PS4 Pro -konsolin Frostbite-moottorin avulla heräävät eloon niin pelaajat, joukkueet, stadionit kuin koko lajin tunnelma. Cristiano Ronaldo – Juventuksen supertähti, Euroopan mestari ja Fifan hallitseva paras miespelaaja – tuo liikekaappauksellaan peliin sulavuutta, uskottavampia pelaajareaktioita sekä muita uskomattomia pelielementtejä. Täältä löydät tiki-takat, joulukuuset sekä korkeat prässit. 

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
x86-64 AMD ”Jaguar”, kahdeksanydinprosessori

Mitat ja paino

Korkeus
39 mm
Leveys
265 mm
Syvyys
288 mm
Paino
2100 g

Muisti

Sisäinen muisti
1000 Gt
RAM-muisti
8 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
wlan_802_11ac
Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Liittimet
2 kpl Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) -liitäntää etupaneelissa, 1 kpl AUX, 1 kpl Ethernet, 1 kpl HDMI

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Grafiikkasuoritin: AMD Radeon -pohjainen grafiikkasuoritin. Nopeus 1,84 teraflopsia.
Myyntipaketin sisältö
PlayStation 4 -pelikonsoli, EA Sports Fifa 18 -peli, langaton DualShock 4 -peliohjain, pelikuulokkeet, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan takuu
12 kk