MS Xbox One S 1 Tt -pelikonsoli

MS Xbox One S 1 Tt -pelikonsoli on parasta seuraa pelien ja viihteen saralla. Yli 1300 peliä: kaikki Xbox One -hittipelit sekä peliklassikot vuosien takaa. Sisäänrakennettu 4K UHD Blu-ray -soitin, katsele Xbox One S:llä 4K-leffoja suoratoistopalveluista ja nauti Dolby Atmos -tilaäänestä.

MS Xbox One S 1 Tt herättää pelit henkiin

Xbox One S 1 Tt -pelikonsoli tarjoaa loistavaa grafiikkaa, huipputason tilaäänen sekä nopeat ja vakaat verkkopelit ystävien kanssa. MS Xbox One S on yhteensopiva kaikkien X Box One -peliesi ja -lisälaitteidesi kanssa, joten se herättää kaikki vanhat peliklassikkosi uudelleen henkiin.

Koe rikkaampi HDR-grafiikka

High Dynamic Range (HDR) takaa suurenmoisen grafiikan, jossa värien sävyt ovat runsaammat ja kirkkaammat Middle-Earth: Shadow of Warin ja Forza Motorsport 7:n kaltaisissa peleissä. MS Xbox One S 1 on täydellinen kumppani 4K UHD -televisiollesi ja nautit huippuluokan kuvasta sekä väreistä. Xboxin HDR-tekniikka korostaa vaaleiden ja tummien alueiden kontrastia ja syventää pelien ilmettä. Huippuluokan Dolby Atmos- ja DTS:X -tilaääni vie sinut keskelle pelejä ja toimintaa.

Ultra HD – neljä kertaa teräväpiirtoa tarkempi kuva

Kun MS Xbox One 2 1 Tt -pelikonsoli tarjoaa jopa neljä kertaa teräväpiirtoa tarkempaa kuvaa, Ultra HD 4K -kuvanlaatu lupaa kirkkainta ja realistisinta videokuvaa. Katsele Blu-ray -leffoja Ultra HD -tarkkuudella tai striimaa suoraan suoratoistopalvelusta.

Pelaa edistyneimmässä moninpelaajaverkostossa

Xbox Live -pelaajayhteisöstä löydät ystäviä, kilpakumppaneita ja tiimikavereita. Xbox Live -serverit maksimoivat suorituskyvyn ja takaavat vakauden, nopeuden sekä luotettavuuden. Kilpaile, ole yhteydessä ja jaa tuloksia muiden pelaajien kanssa Xbox Onella ja Windows 10:llä.

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
AMD Jaguar -kahdeksanydinprosessori (1,75 GHz)

Mitat ja paino

Korkeus
63.5 mm
Leveys
298 mm
Syvyys
229 mm
Paino
2900 g

Muisti

Sisäinen muisti
1000 Gt
RAM-muisti
8 Gt

Yhteensopivuus

Liittimet
HDMI 2.0, 3 kpl USB 3.0 -liitäntää, Ethernet (RJ45) -liitäntä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Grafiikkasuoritin: AMD Radeon. Nopeus 1,23 teraflopsia.
Myyntipaketin sisältö
MS Xbox One S -pelikonsoli, langaton peliohjain, HDMI-kaapeli, virtajohto
Tuotemerkki
Xbox
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
3012788
Valmistajan tuotesivu
https://www.xbox.com/fi-FI/xbox-one-s
WLAN-standardi
802.11n
  • 8,58 €/kk 36 kk
  • 12,87 €/kk 24 kk
  • 25,74 €/kk 12 kk