Detroit Become Human

Tervetuloa vuoden 2038 Detroitiin. Suurkaupunkiin, jonka kaupunkikuva on silminnähden nuorentunut. Kiitos pitkälle kehittyneiden androidien, jotka kehitettiin palvelemaan ihmiskuntaa. Mutta tämä kaikki on pian muuttumassa… Astu androidin asemaan ja löydä ihmisyyden merkitys uudelleen.

Valitse oma seikkailusi: Detroit Become Human

Detroit Become Human nostaa androidien inhimillisyyden. Peli kertoo valitsemasi androidin tarinan matkalla ihmisyyteen ja siihen, mitä on olla ihminen. Valintasi vaikuttavat Detroit Become Human -pelin kulkuun, androidien ja koko kaupungin kohtaloon. Tule maailmaan, jossa moraaliset dilemmat ja vaikeat päätökset voivat muuttaa androidiorjat vallankumouksellisiksi.

Elokuvamainen peli, jota sinä ohjaat

Heidän elämänsä, sinun valintasi. Sinun valinnat ohjaavat monivaiheista ja kunnianhimoista tarinaa. Miten ohjaat Karaa, Connoria tai Markusta? Valitse tarinan suunta ja valintasi vaikuttavat mihin suuntaan elokuvamainen Detroit Become Human kehittyy.

Mukana leffoista tutut ääninäyttelijät

Elokuvista ja suosikkisarjoista tutut ääninäyttelijät tuovat oman mausteensa Detroit Become Human -pelin intensiiviseen tunnelmaan. Päähahmoille lainaavat äänensä Bryan Dechart (True Blood), Jesse Williams (Greyn anatomia, The Cabin in the Woods) sekä Valorie Curry (Twilight – Aamunkoi osa 2). Ohjaa kolmea päähenkilöä, jotka voivat muuttaa niin androidien kuin koko ihmiskunnan suuntaa.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4, PlayStation 4 Pro

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja 18 vuotta, pelin kieli: englanti
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
1053455
Valmistajan tuotesivu
https://www.playstation.com/fi-fi/games/detroit-ps4/
  • 1,90 €/kk 36 kk
  • 2,85 €/kk 24 kk
  • 5,70 €/kk 12 kk