Huawei MateBook M5

1 398,00

Kaksi laitetta yhdessä: tehokas läppäri täysikokoisella näppäimistöllä ja vain 6,9 mm ohut tabletti kosketusnäytöllä. MateBook M5 on uskollinen matkakumppanisi.

Ergonominen näppäimistö kuin läppärissä

Huawei MateBook M5 kulkee mukana siellä missä sinäkin. Metallinen unibody-runko painaa vain 640 grammaa. MateBookin näppäimistö taittuu tyylikkääksi suojaksi, mutta täysmittaista näppäimistöä on myös mukava käyttää. Taustavalaistun näppäimistöllä kirjoittaminen on yhtä miellyttävää kuin kannettavalla tietokoneella kirjoittaminen.

12 tuuman kosketusnäyttö aivan kuten tabletissa

MateBookissa on 12 tuuman kosketusnäyttö, jossa on häkellyttävän tarkka teräväpiirtonäyttö. Laajan, jopa 160 asteen katselukulmalla käytät laitetta mukavasti lähes missä asennossa tahansa. Ja katseltavaa MateBook todellakin tarjoaa, sillä tabletissa pyörii Windows 10 -käyttöjärjestelmä. MateBook M5 -mallissa muistia on kasvatettu 256 Gt:uun ja vauhtia pitää Intel Core M5 -prosessori. Ja kun keskusmuistia on jopa 8 Gt:a, pyörität ohjelmat ja sovellukset todella sujuvasti.

Huawei MateBook säilyttää viileytensä

Kun laitteessa on tehoa kuin läppärissä, voi homma mennä kuumaksi. Vaan ei Huawei MateBookin kanssa. Pidä laitetta huoletta sylissäsi, sillä MateBook ei kuumene liikaa. Huawein patentoitu 8-kerroksinen lämmönhajautusjärjestelmä säilyttää laitteen ulkokuoren viileänä, vaikka työskentelisit sen kanssa tuntikausia.

Avaa MateBook sormellasi

MateBookin tiedonsuojausjärjestelmä on alan turvallisimpia. Tinkimätön turvallisuus ei kuitenkaan tarkoita hankalia salasanoja tai prosesseja. Huawei MateBook on maailman ensimmäinen kannettava tietokone, jonka sivulta löytyvä sormenjälkitunnistin tunnistaa käyttäjänsä yhdellä sormenpainalluksella.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Windows
Käyttöjärjestelmän versio
Windows 10 Pro (64 bit)
Suoritin
Prosessori
6. sukupolven Intel Core M5, 3.1 GHz:n kaksoisydinprosessori
Mitat ja paino
Korkeus
194.1 mm
Leveys
278.8 mm
Syvyys
6.9 mm
Paino
640 g
Näyttö
Näytön koko
12"
Näytön resoluutio
2160 x 1440
Näytön ominaisuudet
IPS TFT LCD
Näytön tarkkuus
QHD
Kamera
Kamera
5 MP
Kameran ominaisuudet
Kiinteä tarkennus
Muisti
Sisäinen muisti
256 Gt
RAM-muisti
8 Gt
Akku
Akkukapasiteetti
4430 mAh
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
USB-standardi
USB-C v3.0
Yhteensopivuus
USB OTG -tuki
kyllä
Liittimet
3.5 mm kuulokeliitin
Tunnistimet
Sensorit
Sormenjälkilukija, ympäristön valoisuuden tunnstin, gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, hall-sensori
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Huawei MateBook M3, MateBook Portfolio -näppäimistö, laturi, USB-C -datakaapeli, USB-C/Micro-USB -kaapeli, Micro-USB/USB-A -adapteri, turvallisuusopas
Valmistaja
Huawei
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
53016605
WLAN-standardi
802.11ac Dual-Band