DNA TV tallennuksella

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/3 kk
    Jatko 6,90 €/kk

Katsele ohjelmia puhelimella, tabletilla tai selaimella

Nauti lempiohjelmistasi missä ja milloin haluat. DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Kun käytössäsi on DNA TV tallennuksella, voit tallentaa ohjelmat kaikilta vapaasti katsottavilta kanavilta ja vaikka kaikilta samanaikaisesti (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic).

Tallenna jopa 4000 tuntia

Jatkuvalla tallennuksella voit tallentaa kaikki lempisarjasi jaksot helposti napin painalluksella. Käytössäsi on 4 000 tunnin tallennustila, jonne tallennat ohjelmia kaikilta ilmaiskanavilta. Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta.

Katso suorana tai peilaa televisioosi

Osan kanavista näet DNA TV:n kautta myös suorina lähetyksinä (tällä hetkellä esim. Yle1, Yle2, Fem/Teema, Frii, TLC, Fox ja National Geographic).

Voit katsoa ohjelmat myös Googlen ChromeCastin tai Apple TV:n kautta isolta ruudulta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä, jolla voit selata, toistaa tai pikakelata sisältöä tai säätää äänenvoimakkuutta.

Enemmän katsottavaa

Halutessasi voit täydentää DNA TV -liittymää kanavapakettien, ohjelmakirjastojen ja DNA TV Vuokraamon suosikkisisällöillä – urheilulla, elokuvilla, sarjoilla tai lastenohjelmilla.

DNA TV -mobiilisovelluksella näet myös useimpien tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä.

Iloitse asiakaseduista

Ensimmäisen etusi saat voimaan heti tilaushetkestä alkaen; näet Viasatin elokuva-, dokumentti- ja urheilukanavat 7 päivää veloituksetta. Jatkossa näet lisäksi joka kuukausi vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun.

DNA TV:n käyttöönotto

Ota DNA TV käyttöösi osoitteessa tv.dna.fi tai lataa DNA TV -sovellus mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta. Sovellus on aktivoitavissa muutaman tunnin kuluttua DNA TV -liittymän tilauksesta.