DNA TV keskittämisetu

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/3 kk
    Jatko 3,45 €/kk

Keskittämisetu: DNA TV tallennuksella kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta ja jatko puoleen hintaan

DNA TV tuo parhaat ohjelmat älypuhelimeesi, tablettiisi ja kotitelevisioosi. Valitse mitä katsot, missä katsot ja millä laitteella haluat. Sinulla on aidosti vapaus valita, minkälaisen viihteen parissa aikasi vietät. Räätälöi DNA TV:stä juuri sellainen kuin sinä haluat – täydennä pakettiasi erikseen tilattavilla kanavilla makusi mukaan.

Aktivoi DNA:n keskittämisetusi. Saat DNA TV:n tallennuksella keskittämisetuna kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta ja tämän jälkeen 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk), kun sinulla on DNA:n puhelinliittymä ja laajakaista.

Näin saat edun käyttöösi

Saat edun helposti käyttöösi. Sinulla pitää olla DNA:lta kuukausimaksullinen puhelinliittymä ja laajakaista. Etuun oikeuttava laajakaistaliittymä voi olla liikkuva laajakaista, kiinteä laajakaista tai taloyhtiölaajakaista lisänopeudella. Prepaid-liittymät ja taloyhtiölaajakaista perusnopeus eivät kuulu edun piiriin.

Keskittämisetusi on voimassa niin pitkään, kun sinulla on etuun oikeuttavat palvelut. Mikäli ehdot eivät täyty, palvelu jatkuu tämän jälkeen normaalihintaisena 6,90 €/kk.

Tilaa DNA TV tallennuksella keskittämisetuna ja saat kaiken tämän:

DNA TV -sovelluksen, jolla katsot TV-lähetyksiä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Katso Ylen TV-kanavat sekä Fox, Frii, TLC ja National Geographic suorina lähetyksinä.

Verkkotallennuksen, jossa on tallennustilaa 4000 tuntia. Tallenna ohjelmia kaikilta maksuttomilta peruskanavilta ja vaikka kaikilta samanaikaisesti (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic). Tallenna suosikkiohjelmasi ja katso ne silloin kun sinulle sopii.

Kuukauden kanava ja kuukauden ottelu. Näet kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan sekä Kuukauden ottelun veloituksetta.

Viasatin kanavat koko viikoksi. Uutena DNA TV -tilaajana katselet urheilu-, leffa- ja dokumenttikanavia veloituksetta seitsemän päivää. Seitsemän päivän etu alkaa heti tilauksen tekemisen jälkeen ja päättyy automaattisesti.

DNA TV on sellainen kuin sinä haluat. Täydennä sitä lisäpalveluilla:

  • Kanavapaketit. DNA:n runsaasta kanavavalikoimasta löydät katsottavaa koko perheelle: huippu-urheilua, uutuusleffat suosikkisarjoja, dokumentteja ja life style -ohjelmia – lasten suosikkeja unohtamatta.
  • Ohjelmakirjasto. Ohjelmakirjastoista löydät satoja leffoja ja suosittujen TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet. Katso puhelimella, tabletilla, DNA TV-hubilla tai DNA:n digiboksilla. Aina kun haluat.
  • Vuokraamo. Vuokraa SF Anytimen elokuvia ja sarjoja DNA TV –sovelluksella TV-hubilla, mobiilissa Android-laitteilla, Chrome-selaimella osoitteessa tv.dna.fi tai DNA:n digiboksilla. Voit katsoa vuokrattuja elokuvia lisäksi iOS-laitteilla. Vuokraukset veloitetaan erikseen DNA:n laskulla.

Täydennä tilaustasi näillä:

C More

C More

Uutuuselokuvat ja -sarjat. Mukana C More -ohjelmakirjasto.

9,95 €/kk

Katso lisää
Ruutu+ Viihde & Urheilu

Ruutu+ Viihde & Urheilu

Leffoja & urheilua: jääkiekon Liiga ja Koripallon NBA. Jopa 8 leffaa joka päivä.

19,95 €/kk

Katso lisää
C More Sport

C More Sport

Formulat, MM-jääkiekko ja CHL-liiga, huipputennis, golf-turnaukset sekä ravit.

0,00 €/kk/1 kk

Jatko  24,95 €/kk

6 kk määräaika

Yht. 124,75 €

Katso lisää