DNA TV keskittämisetu

  • Ilman määräaikaa
    0,00 €/kk/24 kk
    Jatko 3,50 €/kk

DNA TV keskittämisetuna

DNA TV tuo parhaat ohjelmat älypuhelimeesi, tablettiisi ja kotitelevisioosi. Valitse itse mitä katsot, missä katsot ja millä laitteella haluat. Sinulla on aidosti vapaus valita, minkälaisen viihteen parissa aikasi vietät. Räätälöi DNA TV:stä juuri sellainen kuin sinä haluat – täydennä pakettiasi tallennusominaisuudella tai erikseen tilattavilla kanavilla makusi mukaan. Aktivoimalla DNA:n keskittämisedun saat DNA TV:n veloituksetta (norm. 3,50 €/kk) 24 kuukauden ajaksi.

Saat edun helposti käyttöön, kun sinulla on käytössäsi sekä DNA:n kuukausimaksullinen matkapuhelinliittymä että erillinen laajakaistaliittymä. Etuun oikeuttava laajakaistaliittymä voi olla liikkuva laajakaista, kiinteä laajakaista tai taloyhtiölaajakaista lisänopeudella (Huom! Prepaid-liittymät eivät kuulu edun piiriin).

DNA TV -keskittämisedulla saat kaiken tämän:

DNA TV -sovelluksen, jolla katsot TV-lähetyksiä puhelimella, tabletilla tai läppärillä. Missä ja milloin haluat. Katsele Ylen kanavia sekä osan tilaamistasi maksukanavista suorana.

TV-kortin, jonka avulla saat enemmän katseltavaa: teräväpiirtokanavia, kuukauden kanavan ja kuukauden ottelun.

Koska DNA TV on sellainen kuin sinä haluat, voit täydentää sitä helposti lisäpalveluilla:

  • Lisäät DNA TV:seen tallennusominaisuus ja saat 4 000 tuntia tallennustilaa. Tallenna suosikkiohjelmasi ja katso ne silloin kun sinulle sopii.
  • Täydennä DNA TV -liittymäsi digiboksilla ja saat SF Anytimen videovuokraamon. Tarjolla on tuhansien elokuvien valikoiman suoraan kotisohvallesi.
  • C More Play -ohjelmakirjasto MTV Total ja C More Film -kanavapaketin tilaajille. Ohjelmakirjastosta katselet satoja elokuvia ja suosittujen TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia silloin, kun sinulle parhaiten sopii digiboksilla, älypuhelimella tai tabletilla.

Täydennä tilaustasi näillä: