DNA Valokuitu Plus -modeemi DG200AC Ethernet- ja DSL-talouksiin

DNA Valokuitu Plus -modeemi tuo kantavamman netin kodin kaikille laitteille

  • Soveltuu Ethernet- ja DSL-talouksiin
  • Ethernet-kohteissa DNA Netin nopeus jopa 1 Gbit/s
  • Nopea nettiyhteys kodin kaikille laitteille: lataa, verkkopelaa ja surffaa vauhdilla
  • Kantavampi ja nopeampi langaton netti
  • DNA:n verkossa testattu, toimintavarmuus huipussaan

Tällä modeemilla pistät kotisi kaikki laitteet nettiin: pelikonsolit, tietokoneet, tabletit, digiboksin ja television. DNA Valokuitu Plus DG200AC -modeemilla pääset Ethernet-talouksissa jopa 1 Gbit/s:n nopeuksiin, riippuen asuinpaikastasi. Modeemissa on valmiina DNA:lle räätälöidyt asetukset ja tehokas uuden standardin langaton verkko, jonka ansiosta netin käyttö on helppoa ja nopeaa.

Modeemi toimii Ethernet-talouksissa liittymän langattomana ja langallisena reitittimenä. Voit käyttää Inteno DG200AC -modeemia myös ADSL-, ADLS2+- ja VDSL2-tekniikoiden modeemina tai muun modeemin langattomana tai langallisena reitittimenä.

Kaksi samanlaista modeemia toimii myös hyvin yhteen. Asentamalla yhden DG200AC:n Ethernet-taloudessa kytkinkaappiin ja toisen sillattuna asunnon toiseen päähän jakamaan langatonta yhteyttä, saat yhdistettyä kätevästi laitteita samaan lähiverkkoon piuhalla tai langattomasti.

Helppo ottaa käyttöön

Modeemi tukee uusinta langatonta AC-WLAN-yhteyttä, joka mahdollistaa nopeat ja laajat langattomat yhteydet. Laitteessa on viisi porttia 1 Gbit/s LAN/WAN-yhteyksille.

Kehittyneessä modeemissa on DNA:n monipuoliset ja räätälöidyt asetukset ja ominaisuudet, joten laitteen asentaminen on helppoa.

Valmistajan tuotenimi: Inteno DG200AL-AC

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Laitetyyppi
Modeemi