Urbanears Plattan Moss 2.0 -kuulokkeet

Huippusuosittu ja klassinen on-ear -kuuloke muhkealla äänellä. Taita kokoon pieneen tilaan. ZoundPlugin avulla jaat musiikin kaverisi kanssa.

Käsin valmistetut kaiutinelementit

Kevyet Urbanears Plattanit hurmaavat äänellään. Niissä on käsin valmistetut 40 mm:n kaiutinelementit, jotka tuottavat luonnollisesti kirkkaan äänentoiston. Klassisen tyylikkäissä kuulokkeissa on pehmeät korvatyynyt, joten ne istuvat mukavasti korville.

Kokoontaitettavat Urbanears Plattan

Kun olet lähdössä, taita kuulokkeet kokoon ja nappaa ne mukaan. Kokoontaittuvat Urbanearsit mahtuvat pieneen tilaan, joten ne sopivat liikkuvaan elämäntapaasi.

ZoundPlugin avulla jaat musiikin kaverisi kanssa

Parhaat asiat on tehty jaettavaksi. Kuten lempimusiikki. Urbanears Plattan -kuulokkeissa on ZoundPlug, jonka avulla jaat musiikkisi kaverisi kanssa. Liitä toiset kuulokkeet 3,5 mm plugiin ja nautitte musiikista – yhdessä.

Kevlarilla vahvistettu kuulokejohto

Kuulokejohdossa on mikrofoni ja kaukosäädin, joiden avulla vastaat puheluihin sekä ohjaat musiikkia. 1,2 metrin kuulokejohto on vahvistettu kevlarilla. Lisäksi johto on punottu, joten se ei sotkeudu yhtä helposti kuten tavalliset kuulokejohdot.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
150 g

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
40 mm:n kaiutinelementit, Impedanssi 60 OHM, Taajuusvaste 20 Hz-20 kHz, Herkkyys 115 dB, 120 cm kuulokejohto
Tuotemerkki
Urbanears
Valmistajan takuu
12 kk

29,00