Skullcandy Ink'd Wireless -langattomat nappikuulokkeet, Musta

49,00

Skullcandy Ink’d Wireless -langattomat nappikuulokkeet ovat 24 grammaa kevyet, mutta soivat raskaasti. Yhdellä latauksella jopa 8 tuntia musiikkia.

Kevyet kuulokkeet raskaansarjan äänellä

Kuulokkeet ovat vain 24 grammaa kevyet, joten ne kulkevat korvissa miltei huomaamatta. Mutta samalla ne tarjoavat raskaansarjan Supreme Sound -äänentoiston. Ne sopivat kaikkiin musatyyleihin, bassovoittoisesta hip-hopista raskaaseen rokkiin. Kuulokkeiden muoto myötäilee korvaa, joten Ink’d Wireless -nappikuulokkeet tuntuvat mukavalle päässä ja eristävät ympäristön ääniä.

Langattomasti Skullcandy Ink’d Wireless -kuulokkeilla

Ei enää sotkeutuvia kuulokejohtoja. Langattomien Skullcandy Ink’d Wireless -kuulokkeiden Bluetooth kantaa jopa 10 metrin päähän. Nappikuulokkeissa on joustava ja höyhenenkevyt niskahihna, jonka taitat pieneksi. Kuulokkeet mahtuvat taskuusi. Kuulokkeiden hihnassa on sisäänrakennettu mikrofoni, jolla vastaat puheluihin sekä kaukosäätimellä ohjaat musiikkia.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Paino
24 g
Akku
Akun ominaisuudet
8 tuntia musiikinkuuntelua yhdellä latauksella
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz, impendanssi 16 Ω
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Ink'd Wireless -kuulokkeet, USB-latausjohto
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk