Skullcandy Grind Wireless -langattomat kuulokkeet, Valkoinen

  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk

Skullcandy Grind Wireless ovat langattomat, värikkäät, näyttävät ja miellyttävät on-ear -kuulokkeet muhkealla soundilla.

Klassisen tyylikkäät Skullcandy Grind Wireless -kuulokkeet

Langattomat Skullcandy Grind Wireless -kuulokkeet ovat tehty kestämään. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kuulokkeet ovat kevyet ja ne tuntuvat mukavalle päässä. Skullcandy Grind Wireless -kuulokkeissa on uhkeat on ear -korvatyynyt sekä metallinen panta. Klassiset kuulokkeet tarjoavat lempibiisisi hyökkäävän voimakkaalla bassolla, lämpimän luonnollisella keskiäänillä sekä kirkkailla diskanteilla.

Akku kestää kellon ympäri

Skullcandy Grind Wireless -kuulokkeiden akusta riittää potkua kellon ympäri. Yhdellä latauksella musiikki soi jopa 12 tuntia, samalla kun nautit langattomuudesta. Bluetooth-kuulokkeiden kantama on 10 metriä. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu ohjain, jolla säädät äänenvoimakkuutta, ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
147.3 mm
Leveys
132 mm

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1
USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
40 mm:n kuuloke-elementit
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Grind Wireless -kuulokkeet, kuulokejohto, microUSB/USB-latausjohto
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk