Skullcandy Crusher Wireless -langattomat kuulokkeet, Musta

  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk

Langattomissa Skullcandy Crush Wireless -kuulokkeissa on basso. Kytke se päälle. Basso ei ole koskaan tuntunut näin hyvälle.

Basso joka kuuluu ja tuntuu

Muhkeissa Skullcandy Crush Wireless -kuulokkeissa on säädettävä basso. Kytke se päälle ja kuulet basson aivan uudella tavalla. Tunnet sen samalla! Kirjaimellisesti uppoudut musiikin, pelien tai katsomasi elokuvan maailmaan. Langattomien kuulokkeiden pehmeät korvatyynyt eristävät ulkomaailman äänet.

Jopa 40 tuntia yhteen soittoon

Langattomat Skullcandy Crush Wireless -kuulokkeiden akku kestää jopa 40 tuntia yhteen menoon. Ja jos akku on loppumassa, kytke kuulokkeet stereoliittimellä soittimeesi. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu ohjain, jolla säädät äänenvoimakkuutta, ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin.

Nappaa Crush Wireless -kuulokkeet matkalle

Kuulokkeissa on taitettava kuulokesanka, jonka avulla Skullcandy Crush Wireless -kuulokkeet mahtuvat pieneen tilaan ja kulkevat mukanasi. Mukana saat myös kuulokkeita suojaavan säilytyspussin.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
177.8 mm
Leveys
171.5 mm
Akku
Akun ominaisuudet
40 tuntia musiikinkuuntelua yhdellä latauksella
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
Yhteensopivuus
Liittimet
3.5 mm kuulokeliitin
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz, impendanssi 32 Ω
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Crusher Wireless -kuulokkeet, Micro-USB/USB-latauskaapeli, säilytyspussi, AUX-varakaapeli (jossa mikrofoni ja kaukosäädin)
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk