Screenor-näytönsuojalasi Samsung Galaxy S7 edge -puhelimelle

14,00

Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi antaa parhaan mahdollisen suojan putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Galaxy S7 edge -puhelimen näyttö on reunoiltaan kaareva. Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi kaartuu näytön sivuille ja suojaa näyttöä myös sivuilta.

Näytönsuojalasi kiinnittyy puhelimen näytön reunoilta tarraliuskoillaan. Suojalasin alle jää hieman ilmaa, joka oikein asennettuna ei vaikuta näytön tai painikkeiden kosketusherkkyyteen.

9 kertaa lasia kovempaa kuin lasi

Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa eikä lasi hajoa sirpaleiksi.

3 kk laatutakuu

Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3kk laatutakuu kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Samsung Galaxy S7 edge -puhelimet. Huomaathan, että kaarevia Screenor-näytönsuojalaseja ei voi käyttää yhdessä puhelimen suojakuoren kanssa. Tämä koskee puhelimia, joissa on kaareva näyttö (mm. Samsung Galaxy S6 Edge ja S7 Edge).
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9H) Malli: näytön mukaan kaareutuva
Myyntipaketin sisältö
Suojalasi, suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk