Samsung Soundbar HW-M4510 2.1 -kaiutinjärjestelmä, Hopea

  • 8,30 €/kk 36 kk
  • 12,45 €/kk 24 kk
  • 24,90 €/kk 12 kk

Samsung Soundbar HW-M4510 2.1 -kaiutinjärjestelmä on täydellinen kumppani kaarevalle televisiolle. Kaksi langatonta kaiutinta: soundbar ja subwoofer.

Täydellinen tilaääni ilman häiritseviä johtoja

Soundbar-kaiutin sopii upean äänensä ja tyylikkään kaarevan muotonsa ansiosta loistavasti Curved Smart TV -älytelkkarille. Äänijärjestelmän Wireless Surround Kit antaa mahdollisuuden luoda oman äänentoistojärjestelmän ilman häiritseviä johtoja.

Kaksi langatonta kaiutinta: soundbar ja suppari

Samsung Soundbar -kaiutinjärjestelmä kruunaa kotiteatterisi. Soundbarin 2.1-kanavainen äänentoisto vie elokuvaelämykset uudelle tasolle. Järjestelmässä on kaksi langatonta kaiutinta: soundbar-kaiuttimen ääni täyttää huoneen tasaisen pehmeästi ja 6,5 tuuman subwoofer –bassokaiutin vyöryttää matalat äänet syvästi ja puhtaasti.

Musiikki kuulostaa paremmalle langattomasti

Iske virtajohto seinään. Kaikki muu hoituu langattomasti. Liität äänijärjestelmän suoraan yhteensopivaan Samsung-televisioosi Bluetooth-yhteydellä. Kuuntelet musiikkia puhelimelta ja tabletiltasi Bluetooht-yhteyden avulla ja ohjaat kaiutinjärjestelmää Samsung Audio Remote -sovelluksella.

Koe laaja surround-ääni koko huoneessa

Surround Sound Expansion laajentaa äänenkuvaa niin korkeus- kuin leveyssuuntaan. Nauti pehmeästä ja korkealuokkaisesta äänestä sekä luonnonmukaisesta surround-vaikutelmasta.

Tekniset tiedot

Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
Kyllä
Yhteensopivuus
Liittimet
HDMI in/out, USB, optinen sisääntulo, Anynet+ (HDMI-CEC)
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Kokonaisteho 260 W, Taajuusalue 45 Hz ~ 20 kHz, 2.1 kanavaa, 6 kpl elementtejä
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/fi/audio-video/soundbar-hw-m4510/HW-M4511XE/