Samsung MicroSD EVO 64 Gt -muistikortti + SD-adapteri

45,00

Samsung MicroSD EVO -muistikortissa tilaa ja suorituskykyä riittää, sillä kortissa on erinomaiset luku- ja kirjoitusnopeudet. Suuren tallennuskapasiteetin vuoksi muistikortti sopii mm. täydellisesti Full HD -videon tallennukseen ja toistoon. Esim. 64 Gt:n muistikortille mahtuu 8 tuntia Full HD -videota, 12 tuntia HD -videota tai 15 000 valokuvaa.

Muistikortti on yhteensopiva monien SD- tai micro SD -korttia käyttävien laitteiden kanssa. Samsung MicroSD EVO -muistikortin mukana toimitettava SD-adapteri sopii useimpiin laitteisiin nopeudesta ja suorituskyvystä tinkimättä. Muistikortin nelinkertainen suoja varmistaa, että kortti kestää äärimmäisiä olosuhteita; merivettä (jopa 72 h), vaihtelevia lämpötiloja ja mm. lentokentän turvatarkastusten röntgenlaitteita tai magneettikenttiä.

Samsung antaa kortille 10 vuoden rajoitetun takuun.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
11 mm
Leveys
15 mm
Syvyys
1 mm
Paino
0.5 g
Muisti
Sisäinen muisti
32 Gt
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Matkapuhelimet, älypuhelimet, tabletit (adapterin avulla tietokoneet, kamerat sekä printterit)
Takuu
Valmistajan lisätakuu
Samsung antaa kortille 10 vuoden rajoitetun takuun.
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Suorituskyky: luku- ja kirjoitusnopeus jopa 95 Mt/s, UHS-1, nopeusluokka Class 10, käyttöjännite 2.7-3.6 V, sertifiointi EMC / FCC / CE / VCCI / NATA, säilytyslämpötila -40 – 85 astetta, toimintaympäristön lämpötila -25 – 85 astetta.
Myyntipaketin sisältö
Muistikortti ja SD-adapteri
Tuotemerkki
Samsung