Samsung Level Active langattomat kuulokkeet, valkoinen

  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk

Lempibiisisi ja treenit ovat pettämätön yhdistelmä. Langattomilla Samsung Level Active -kuulokkeilla nautit musiikista juoksupolulla, salilla tai patikoidessasi. Liiku vapaasti ilman johtohässäkkää.

Pysyvät mukavasti päässä

Mukavat Level Active -kuulokkeet sopivat aktiiviseen elämään. Kuulokkeiden mukana saat irrotettavat korvasangat sekä siivenkärjet ja korvasovitteet kolmessa eri koossa (S, M ja L). Ultrakevyet kuulokkeet istuvat mukavasti päähän ja pysyvät paikoillaan kovassakin menossa. Eikä kuulokkeiden roiskekestävä pinnoite säikähdä hikeä tai pientä sadekuuroa.

Samsung Level Active -kuulokkeet mittaavat aktiivisuuttasi

Yhdistä kuulokkeet S-Health -sovelluksen kanssa ja kuulokkeet seuraavat treenejäsi: saat tietoa harjoitukseen käytetystä ajasta ja kuljetusta matkasta. Bluetooth-kuulokkeet ilmoittavat halutessasi myös tulevista puheluista sekä viesteistä. Kuulokkeissa on kaukosäädin, jolla säädät äänenvoimakkuutta, vaihdat musiikkikappaletta ja vastaat puheluihin.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Paino
18.2 g
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
USB-standardi
micro-USB v2.0
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Samsung Level Active -langattomat kuulokkeet, 2 kpl korvasangat, 2 kpl siivenkärkiä, 6 kpl korvasovitteita (koot: S, M ja L).
Tuotemerkki
Samsung