Samsung Gear IconX, Musta

  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk

Jäähyväiset johdoille. Langattomat Gear IconX -kuulokkeet sopivat aktiiviseen elämänrytmiisi. Ne pysyvät paikallaan treeneissä ja juoksulenkeillä.

Aidosti langattomat

Korviin upotettavat Gear IconX -kuulokkeet tuntuvat mukaville. Ne ovat täysin langattomat, joten kuuntelet musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja vaikka lenkilläsi. Kuulokeparin mukana saat erilaiset korvatyynyt, joiden avulla varmistat täydellisen istuvuuden.

Gear IconX on henkilökohtainen valmentajasi

Treenaa ilman puhelinta. Gear IconX:ssä on sisäänrakennettu sykemittari. Kun kävelet tai juokset, Gear IconX kertoo nopeuden, etäisyyden, kuluneen ajan sekä kalorinkulutuksen. Tiedot synkronoidaan S Health -sovellukseen, josta näet edistymisesi ja tilastot. Sykemittauksen lisäksi Gear IconX tarjoaa sinulle äänivalmennuksen englanniksi.

Tilaa jopa 1000 musiikkikappaleelle

Suoratoista musiikkia suoraan puhelimestasi Bluetooth-yhteyden avulla tai tallenna musiikki kuulokkeiden sisäiseen muistiin. Gear IconX -kuulokkeiden muistiin mahtuu jopa 1000 musiikkikappaletta. Ohjaa musiikkia, äänenvoimakkuutta, vastaa puheluihin tai valitse Ambient Sound -äänen kuulokkeiden ohjaimen avulla.

Android-yhteensopivat

Kun Gear IconX -kuulokkeet eivät ole käytössä, säilytä ne mukana tulevassa kotelossa. Kotelo toimii myös näppäränä laturina. Langattomat Gear IconX -kuulokkeet ovat yhteensopivia Android-puhelimien kanssa, joissa on vähintään Android KitKat (4.4.4) -käyttöjärjestelmä ja yli 1,5 Gt RAM-muistia.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
26 mm
Leveys
27.9 mm
Syvyys
18.9 mm
Paino
2 g
Muisti
Sisäinen muisti
4 Gt
Akku
Akun ominaisuudet
Kuulokkeet: 47 mAh, kuulokkeiden latauskotelo: 315 mAh
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
USB-standardi
2.0
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Android-yhteensopiva (Android 4.4.4 tai uudempi, jossa on vähintään 1,5 Gt RAM-muistia)
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
2 kpl Samsung Gear IconX langattomia kuulokkeita, 3 paria korvasovitteita (koot S, M, L), 3 paria kuulokesiivekkeitä (koot S, M, L) latauskotelo, USB-latausjohto, USB/MicroUSB-adapteri
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan tuotesivu
Kestävyyden lisätiedot
Hien ja roiskeenkestävä (P2i nanopinnoite)