Samsung Gear Fit 2, Vaaleanpunainen (S-koko)

  • 6,90 €/kk 36 kk
  • 10,35 €/kk 24 kk
  • 20,70 €/kk 12 kk

Samsung Gear Fit 2 on täysiverinen sporttiranneke. Voit jättää puhelimesi kotiin, sillä ranneke mittaa sykkeesi suoraan ranteesta, sisäänrakennettu GPS mittaa matkaasi, nopeutesi sekä kalorien kulutuksen. Rannekkeessa on 4 Gt sisäistä muistia, joten lataa lenkkimusiikkisi mukaan ja kuuntele erikseen myytävillä Bluetooth-kuulokkeilla. Gear Fit 2 sopii tyyliisi kaikkina vuorokauden aikoina, myös toimistossa ja klubbaillessa.

Tarkka kosketusnäyttö on veden- ja pölynkestävä

Rannekkeessa on Samsungin älypuhelimista tuttu tarkka sAMOLED-näyttö. Kaarevaa 1,6 tuuman kosketusnäyttöä on älyttömän helppo käyttää. Valitse mieleisesi näyttö useista vaihtoehdoista ja vaihda näyttöä tyylisi mukaan. Eikä Gear Fit 2 hätkähdä hiestä, liasta tai paikallisesta sadekuurosta, sillä IP68-luokituksen saanut ranneke on veden- ja pölynkestävä.

Kevyt kuin ajatus, kuin tehty ranteeseesi

Kun sporttiranneke on näin kevyt kuin Gear Fit 2, et välttämättä edes huomaa sen olevan ranteessasi. Painoa vaivaiset 30 grammaa. Ranneke tuntuu mukavalle ranteessa ja sen kaareva näyttö sopii tyyliisi. Kun puhelimesi on lähellä, saat ilmoitukset viesteistä, puheluista ja ilmoituksista suoraan ranteeseesi. Voit myös vastata viesteihin rannekkeen avulla, eikä puhelinta tarvitse ottaa esille taskusta tai laukusta.

Kilpakumppanisi kellon ympäri

Sisäänrakennetun GPS:n ja sykemittarin avulla Gear Fit 2 mittaa matkaasi, nopeuttasi sekä sykettäsi. Se jopa tunnistaa automaattisesti milloin lähdet juoksulenkille tai aloitat pyörälenkin. Voit kisata ystäviäsi vastaan. Kuka kävelee tänään eniten? Kuka nousee eniten portaita? Rannekkeen akusta riittää virtaa 3-4 päiväksi.

Android-yhteensopiva

Gear Fit 2 on uskollinen kumppanisi jokaisella askeleella, jokaisella kilometrillä, jokaisella sydämenlyönnillä, vuorokauden jokaisena tuntina. Se on yhteensopiva kaikkien Android-puhelimien kanssa, kunhan puhelimessasi on vähintään 1,5 Gt RAM-muistia ja käyttöjärjestelmänä Android 4.4 tai uudempi.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Suoritin
Prosessori
Dual Core (1 Ghz)
Mitat ja paino
Korkeus
48 mm
Leveys
23.3 mm
Syvyys
9.9 mm
Paino
30 g
Näyttö
Näytön koko
1.6"
Näytön resoluutio
Super AMOLED, 216 x 432 pikseliä, 322 ppi
Näytön ominaisuudet
Kaareva kosketusnäyttö
Muisti
Sisäinen muisti
4 Gt
RAM-muisti
512 Mt
Tuki muistikortille
ei
Akku
Akkukapasiteetti
200
Vaihdettava akku
ei
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Android-yhteensopiva (Android 4.4 tai uudempi, jossa on vähintään 1.5 Gt RAM-muistia)
Kartat ja navigointi
Navigointi
GPS
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Rannekkeen koko: Small (rannekkeen pituus 125 - 170 mm), Large (rannekkeen pituus 155 – 210 mm), yhteensopivat äänitiedostoformaatiti: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA
Myyntipaketin sisältö
Samsung Gear Fit 2, lataustelakka, käyttöohje
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Pölynkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
http://www.samsung.com/global/galaxy/gear-fit2/
Kestävyyden lisätiedot
IP68-luokitus (kestää upotuksen veteen 1,5 metrin syvyyteen 30:ksi minuutiksi)
Iskunkestävyys
kyllä