QardioBase Wireless Smart -kehoanalyysivaaka

  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk

Paino on vain numero. QardioBase Wireless Smart -vaaka mittaa painon, painoindeksin ja kehosi koostumuksen. Loistava apu terveelliseen elämään.

Tarkka QardioBase jokapäiväiseen terveydenhallintaan

Langaton QardioBase -vaaka mittaa painon lisäksi kehosi painoindeksin (BMI, body mass index) sekä lihasmassan, kehonrasvan, veden sekä luuston painon. Vaa’an avulla opit tuntemaan kehosi. Kuinka paljon treeni poltti rasvaa ja kasvatti lihaksia? Kuinka paljon olet tiputtanut painoa etkä vain nestettä?

Tunnistaa jopa 8 henkilöä

Tyylikästä QardioBase -vaakaa ei tarvitse piilotella. Vain pari senttiä korkea, minimalistisesti muotoiltu vaaka sopii myös modernin kodin sisustukseen. Lisäksi älyvaaka on sinut isommankin perheen kanssa, sillä se tunnistaa automaattisesti jopa 8 henkilöä.

Unohda numerot. Käytä hymiöitä.

Fiksu QardioBase -vaaka keskittyy pitkäaikaisempiin trendeihin. Joskus tiukka grammojen tuijottelu voi olla hyödytöntä. Korvaa painon esittäminen hymiöillä, jolloin keskityt QardioBase -vaa’an kanssa yleisen suuntauksen tarkkailuun.

Apple- ja Android-yhteensopiva

Lataa Qardio-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi (iOS tai Android) ja saat älyvaa’astasi entistä enemmän ominaisuuksia irti. Vaaka tunnistaa automaattisesti kuka sovelluksen käyttäjistä astuu punnittavaksi. Aseta itsellesi muistutuksia tai tavoitteet painonhallintaan. Voit käyttää vaakaa ilman mobiililaitteita, jolloin se tallentaa mittaustulokset automaattisesti Wi-Fi -yhteyden avulla Qardion palveluun.

Älykäs vaaka kaikille käyttäjille

QardioBase -vaaka on täynnä älykkäitä ominaisuuksia. Raskaustilan avulla seuraat raskauden etenemistä odotuksen aikana viikko viikolta. Tai kytke kehonmittaus pois ja käytät vaakaa sydämentahdistimen kanssa. Fiksu Qardio-vaaka ilmoittaa mittauksesta tärinällä. Tämä ominaisuus on kätevä heikkonäköisille ja kaikille aamu-unisille.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
195 mm
Leveys
3200 mm
Paino
1800 g
Akku
Akun ominaisuudet
8 x 1,5 AAA-paristoa, käyttöaika noin 12 kuukautta.
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.0
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
IOS 7.0 tai uudempi, Android 4.4 tai uudempi
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Mittausalue: 5-180 kg, Mittaustarkkuus: 100 g, 4 anturia
Myyntipaketin sisältö
QuardioBase Wireless Smart -vaaka, kahdeksan AAA-alkaliparistoa, pikaopas.
Tuotemerkki
Qardio
Valmistajan takuu
36 kk
WLAN-standardi
802.11n