QardioArm Smart -verenpainemittari

  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk

QardioArm Smart on kliinisesti testattu, olkavarteen kiinnitettävä verenpainemittari, jolla mittaat ja seuraat sydämesi terveyttä puhelimella tai tabletilla.

Tarkka ja kliinisesti testattu verenpainemittari

Pura mittari kääreestä, aseta ilmalla täyttyvä mansetti olkavartesi ympärille ja paina KÄYNNISTÄ-painiketta. QardioArm mittaa systolisen ja diastolisen verenpaineen sekä sykkeen. Se tunnistaa myös epäsäännöllisen sykkeen. Verenpainemittari on kehitetty yhdessä lääkäreiden kanssa ja se on kliinisesti testattu.

Käytä QardioArmia suomenkielisen sovelluksen avulla

Langaton sykemittari toimii ilmaisen Qardio-sovelluksen kanssa. Lataa suomenkielinen sovellus puhelimeesi tai tablettiisi ja aloita mittaaminen. Tarkastele tuloksia graafisesti, seuraa sykkeesi kehittymistä ja aseta muistutukset mittaamiseen. Sovellus esittää tulokset visuaalisesti ja ymmärrettävästi. Tulosten tulkinta on helppoa.

Tyylikäs QardioArm Smart kulkee mukanasi

Pakkaa pienikokoinen QardioArm laukkuusi. Voit käyttää elegantisti muotoiltua verenpainemittaria missä ja milloin tahansa. QardioArm tunnistaa mittauspaikat, joten voit verrata eri paikoissa mittaamiasi lukemia. Laskeeko sykkeesi kotona, toimistolla vai viimeistään lomalla?

Android- ja iOS-yhteensopiva

Liitä QardioArm langattomasti puhelimesi, tablettisi tai Apple Watch -kellosi kanssa. Verenpainemittari on Android- ja Apple-yhteensopiva. Se toimii saumattomasti S Health- ja Apple Health-ohjelmien kanssa. Sovelluksella mitatut tulokset jaat halutessasi perheenjäsenten tai vaikkapa tohtorisi kanssa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
38 mm
Leveys
68 mm
Syvyys
140 mm
Paino
310 g
Akku
Akun ominaisuudet
4 x 1,5 V AAA-paristoa
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.0
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
iOS 7.0 tai uudempi ja Android 4.4 tai uudempi.
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Mansetin läpimitta 22-37 cm. Mittausalue: verenpaine 40~250 mmHg, syke: 40~200 lyöntiä/minuutti. Mittausresoluutio: verenpaine 1 mmHg, syke 1 lyönti/min. Tarkkuus verenpaineen osalta ±3 mmHg tai ±2 % lukema-arvosta, sykkeen osalta ±5 % lukema-arvosta.
Myyntipaketin sisältö
QuardioArm-verenpainemittari, neljä AAA-alkaliparistoa, käyttöohje ja pikaopas.
Valmistaja
Qardio
Valmistajan takuu
36 kk